| Alexman22 a întrebat:

s-a intamplat sa ma indragostesc de o fata si. s-a intamplat sa o si iubesc foarte mult. Dar acum o luna ne-am despartit pentru ca eu eram putin gelos si. ne tot certam. Ei bine aici intervine problema mea, nu mi a trecut de ea. nu pot sa o uit, inca o iubesc ca inainte si nu stiu ce sa fac. I am batut apropouri sa fim iar impreuna dar m a refuzat si ea. era totul pentru mine, inca e doar ca. nu mai e reciproc. Pls daca ar putea cineva sa ma ajute.

Răspuns Câştigător
| cristi10grei a răspuns:

Pretene surprindeo placut recucerestio flori plimbari depinde cei place ei cel mai mult ofera-i multa atentie... dar sincer degeaba e viata ta daca ea nu mai simte nimic pentru tine degeaba tu o iubesti daca chiar acum in clipa asta altu i spune te iubesc, doare stiu dar viata e tragatoare

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Dependenta de cineva nu ajuta la dezvoltarea ta,lipsa de incredere a ta se refecta in personalitate, gelozia aia e doar refectia a ceea ce esti tu, esti timid, fricos, beta, o vei pierde devino barbat, nu deveni dependent de ea din contra de tine insuti, cei din jurul tau sunt doar personaje de care te folosesti dar nu ei sa devina nr 1 in viata ta, bafta

| PanaDeIdei69 a răspuns:

In prezentul asta.
Fata este 100% greu de cucerit inapoi.

| Kaky2Z a răspuns:

Cum ba sa fii gelos dupa 1 luna de relatie, unde ii e libertatea? Doamne, si mai vrei relatie rolling on the floor