| CristinaCtC a întrebat:

Sa incep cu inceputul.
Acum 1 an a venit un vecin de'al meu care a fost plecat in Spania pana acum..si de care m-am si indragostit. Am aflat de la un prieten comun ca si el tine la mine dar e timid. Incet incet, s-a scurs acea vara si eu aproape ca-l uitasem caci a plecat iar (studiaza acolo ) cand a venit iar in tara, vara asta.Era cat pe ce sa ne sarutam... dar a venit o fata si ne-a surprins si am renuntat.Acum iar a plecat si vorbim pe facebook cam la 2-3 zile. Vreau sa ii zic ce simt.Nu mai pot tine in mine.

Nu stiu cum sa fac, sa imi fac curaj sa-i zic desi stiu ca si el ma place si toate cele.

Răspuns Câştigător
| irina20 a răspuns:

Poate el saracul asta asteapta... oricum a asteptat destul altul punea punct la joculetul asta de mult.
Spune-i! Mai ales ca-i scrii, o sa-ti fie mai usor!

2 răspunsuri:
| mihay88 a răspuns:

Pai...intra in vorba cu el asa cum o faci de obicei si incet deviaza discutia pe traseul dorit de tine astfel incat sa iti fie mai usor sa ii spui ce ai de spus. Poti sa il intrebi eventual in gluma care mai este treaba cu starea lui amoroasa si daca il mai asalteaza admiratoarele iar apoi tot in gluma sa il intrebi ce ar zice daca ai fi si tu una din admiratoarele respective. Apoi... discutia o sa vina de la sine big grin

| Danysan a răspuns:

Spune-i ce te retine -Daca simti ceva de ce nu -Ai o singura Viata!