anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

:* Sa nu vi se para ciudata intrebarea dar eu vreau sa imi fac suvite cu nuantator si mama nu ma lasa ca vai ca nu se mai iau si bla bla blachatterbox Cum sa o conving sa ma lasepuppy dog eyes? Funda![sorry de categorie dar e cea mai vizitata;*

Răspuns Câştigător
| Tufuu24 a răspuns:

Buna:*. Pai uite si eu ma dau cu nuantator destul de des. Si acum m-am nuantat si inainte imi cadea parul mult acum deloc. Nuantatorul se duce mai usor decat vopseaua de pe par si nu are peroxizi deci nu e chiar asa toxic. Ai putea vorbi frumos cu mama ta si sa-i spui ca ai nevoie de o schimbare si nu e in rau si ca vrei sa incerci lucruri noi. Nu e asa de greu. Zii ca multe fete sunt in situatia ta si ca si tu ai vrea sa vezi cum e. Si a mea a fost impotriva la inceput, dar dupa aia a vazut ca e destul de ok si m-a lasat. Ca sa-ti persiste culoarea am un sfat:foloseste sampon fructis color resist si atunci nu o sa ma itrebuiasa sa te mai faci de mai multe ori. Astfel te multumesti si pe tine ca ai suvite mult timp, si pe mama ta ca nu te vade stand cu nuantatorul in mana in fiecare saptamana happy. Sper ca te-am ajutat:*.

Tuff.xD :*

4 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

Huh? m-a strigat cineva?

Răspuns utilizator avertizat
| VacutzaRoscata a răspuns:

Spune-i ca nuantatorul se ia foarte usor la apa[e adevarat]si e mai sanatos decat vopseaua

| danyel410 a răspuns:

Ma eu zic sa le faci pana la urma cand ajungi acasa 2 palme poate... si dupa esti fericita multa bafta >big grin