| mafiotuXXX a întrebat:

Hei! TPU sall all vreau sa-mi dati si mie un sfat: cand aveam 13 ani am avut o aventura sa zic asa cu o fata, am inceput sa ne sarutam din ce-n ce mai multe zile venea pe la mine si ne sarutam odata chiar ajunsesem la sex ei bine eram in chiloti deschi mai aveam putin dupacea nu am mai vazut-o de 2 ani pentru ca eu m-am mutat de la schoala de unde era ea eram in acheasi clasa dar m-am mutat si de atunci nu am mai primit nici un semn de la ea acum recent cateva zile in urma m-am iontalnit cu ea pe strada a trecut pe langa mine si mi-a zis buna si a plecat pur si simplu cred ca atunci cand m-am mutat i-am frant inima si poate de aia s-a despartit de mine dati-mi un sfat prietenesc plz si fetele care sunteti din craiova plz add jaguarul3000@yahoo.com bye bye

Răspuns Câştigător
| AncutzaDragutza97 a răspuns:

N-o sa mearga, te asigur. in primul rand k v-ati maturizat si aveti alta gandire. daca de atunci s-a ajuns la "aproape sex" inseamna k e o fata usoara si nu merita atentia ta.

1 răspuns:
| Carllaaa a răspuns:

Bine`nteles ca i`ai frant`o! biata fata`.:-s.asta e! eu zic sa o uiti`.ea a fost desteapta si a trecut mai departe! fa la fel!:*