| xXenaa a întrebat:

Hei TPU, saptamana asta la scoala a fost un dezastru. Clasa mea a innebunit. Vreau sa spun ca se plac unii pe altii si se cearta intre ei, iar eu sunt implicata. O tipa place un tip, acel tip alta fata si tot asa.iar recent am aflat ca baiatul pe care il plac toate fetele din clasa ma place. Si eu il plac si cred ca i`a zis colega mea de banca. Insa si ea il place si au vorbit foarte mult si tot incearca sa ma convinga ca nu o sa mearga o relatie in clasa si pe el deja cred ca l-a convins, cel putin asa a zis ea. Acum eu cu el ne evitam. Ce as putea sa fac? Oare`l plac pentru ca consider ca asta e o competitie sau chiar il plac? Eu as vrea sa incerc ceva, dar sunt prea orgolioasa si nu m`am dus niciodata la un baiat sa-i cer o intalnire, sau asa ceva; mereu am asteptat sa vina el la mine. Problema e ca el nu prea a vorbit cu mine de cand a incpeut scoala, se intelege foarte bine cu colega mea de banca si i`a dat de inteles ca pe ea o place nu pe mine. Pana intr-o zi cand i`a spus. Ce as putea sa fac acum, nu stiu sigur daca l-a convins, ea asa imi zice, in plus el i`a zis ca o sa-i treaca placutul asta.

5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Problema este ca o relatie de genul asta va fi analizata, disecata, subiect de barfa samd de/pentru toti colegii tai. Daca vrei sa ai o relatie cu un coleg, incearca sa pastrezi un "low profile" intotdeauna. Nu vorbi despre relatia ta cu nimeni din clasa, mai ales cu "prietena" ta cea mai buna.

| xXenaa explică (pentru Zenithf):

Problema este ca el cu aceasta colega de banca vorbesc foarte mult, iar ea ii zice totul despre mine, iar eu fiind o persoana foarte orgolioasa si indifetenta astept mereu sa vina baietii la mine sa vorbim, nu sa ma duc eu la ei. In seara asta el a sunat`o pe ea si era foarte confuz, ii cerea sfaturi in legatura cu mine. Nu stiu daca se mai poate face ceva, dar in caz ca se poate ce as putea face? eu nu o sa ma duc la el, iar daca el acum incepe sa ma cunoasca si daca nu o sa-i placa caracterul meu, si sunt sanse mari sa nu`i placa nu o sa faca primul pas. Spun ca nu o sa-i placa deoarece am avut relatii de scurta durata, cand am ceva de zis nu ma ascund si zic direct chiar daca uneori stric totul. In cazul asta ce as putea sa fac?

| Zenithf a răspuns (pentru xXenaa):

Pai, daca esti orgolioasa si indiferenta, atunci nu stiu ce mai vrei.

| xXenaa explică (pentru Zenithf):

Mersi de sfaturi, am rezolvat azi a aflat ca eram suparata pe el si fiind elev de servici a intrat in ora si mi-a zis ca ma cheama un profesor si am vorbit toata ora. Acum e totul bine si frumos!

| neutrino a răspuns:

In mod normal ai pierdut, deocamdata, cursa.