Problema este ca o relatie de genul asta va fi analizata, disecata, subiect de barfa samd de/pentru toti colegii tai. Daca vrei sa ai o relatie cu un coleg, incearca sa pastrezi un "low profile" intotdeauna. Nu vorbi despre relatia ta cu nimeni din clasa, mai ales cu "prietena" ta cea mai buna.
Problema este ca el cu aceasta colega de banca vorbesc foarte mult, iar ea ii zice totul despre mine, iar eu fiind o persoana foarte orgolioasa si indifetenta astept mereu sa vina baietii la mine sa vorbim, nu sa ma duc eu la ei. In seara asta el a sunat`o pe ea si era foarte confuz, ii cerea sfaturi in legatura cu mine. Nu stiu daca se mai poate face ceva, dar in caz ca se poate ce as putea face? eu nu o sa ma duc la el, iar daca el acum incepe sa ma cunoasca si daca nu o sa-i placa caracterul meu, si sunt sanse mari sa nu`i placa nu o sa faca primul pas. Spun ca nu o sa-i placa deoarece am avut relatii de scurta durata, cand am ceva de zis nu ma ascund si zic direct chiar daca uneori stric totul. In cazul asta ce as putea sa fac?