| naitreaba a întrebat:

Saptamana trecuta am fost intr-o excursie pe 3 zile si am stat in preajma unei colege ceva timp. Am fost in aceeasi grupa la unele activitati. Am incercat sa ma bag in seama cu ea, dar discret, n-am vrut sa ma fac de ras, deoarece stiu ca e o fata care vorbeste mult, si poate sa spuna orice. Am reusit sa vorbesc putin cu ea, dar n-a iesit nimic. Dupa ce am incetat cu activitatile, ea nu prea s-a interesat de mine. Ce ar trebui sa fac sa ii distrag atentia? Nu va ganditi la nebunii, la tampenii, gen sa imi dau jos pantalonii va rog... (e cea mai aiurea intrebare de pana acum, dar astept raspunsuri). Cea mai inteligibila varianta primeste funda!

Răspuns Câştigător
| Dimitrix a răspuns:

Afla ce ii place sa faca, ce subiecte o intereseaza si discuta cu ea destpre acele chestii. Nu vorbi despre tine! Si ce daca aia cu gura mare se apuca sa vorbeasca... daca deschide gura si toti incep sa rada de tine ( daca aia sunt destepti nu o s-o faca ) poti sa le spui doar un lucru :,, Si care este problema voastra?''. Vorbeste domne cu ea ca daca nu o faci poate ti-o fura altul. SI INCA UN MARE SFAT: TREBUIE SA FI TU INSUTI SI AMUZANT! ( dar nu umor din ala plin de manjeli, obscenitati, batut joc) Spune glume. Cam atat pot sa iti zic. Mai departe te descurci singur.

PS: SA nu vii cu declaratii de dragoste stupide: Esti un inger care a cazut!, O fata ca tine trebuie sa fie iubita ca o stea., Esti mai frumoasa decat orice alta floare, si sa nu sugerezi ca puteti fi impreuna, asta trebuie sa o vada ea nu sa ii spui tu. Sper ca te-am ajutatwinkingwinkingwinking

5 răspunsuri:
| Bogdan1212 a răspuns:

Te duci la ea si i spui:O fata ca tine trebuie sa fie iubita ca o stea (sa fie multa lume si bine inteles ca va rosii si se va indragostii de tine)

| Hash001 a răspuns:

Fetele vor baietii curajosi nu niste fricosi. Ar fi bine sa te duci la ea si sa-i zici ca ar iesi ceva intre voi doi (dar discret) ca nu cred ca o sa te muste. Daca nu, te duci la altele oceanul e plin de peste.

| CadeamiarMaseaua a răspuns:

Da-ti chilotii jos daca nu vrei sa iti dai pantalonii laughing

| Stan404 a răspuns:

Unde ai fost in excursie si cati ani ai? S-ar putea sa am cateva idei.

| naitreaba explică (pentru Stan404):

Un fel de tabara la munte, implinesc 16 ani in mai.