anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU,scuze categoria, dar striu ca aici intra cei mai multi.
Ma numesc Mihai si am 13 ani,sunt destul de dragut (veti intelege de ce pun mai mule informatii pe parcurs) sunt destul de cumine, notele cam de 5-8, nu invat chiar asa bine,si cam sunt bufonul (comediantul) clasie,dar pot fi serios.
Deci, povestea (intrebarea) este :
Sunt in clasa a VII-ea siam o colega pe nume Mara (Maria).
Ea ee cea mai frumoasa din clasa(pentru mine) Are note de 8-10, e draguta,amuzanta,invata bine si e si serioasa cand trebuie.
Suntem niste prieteni foarte buni,ne intelegem,radem,facem glume,si de fie care data cand ma supar ea vine si se intreab ce sa intmplat si cand iau o nota mica imi spune ca o voi rezolva eu cumva.
Chestia este ca sunt cam timid in fata ei pentru ca o cam plac si mi-ar plcea sa fim impreuna.
Eu banuiec ca ma cam place,dar nu sunt siigur si de fiecare data cand as vrea si spun, mi se face cam frica.
1.Ce parre aveti despre povestea mea (o merit pe Mara)?
2.Ar fi bine sai un ca imi place de ea?
3. Daca ar fi bine,cum sa imi fac curaj?
Va rog sa raspundeti serios si fara"vai dar esti prea mic pentru o iubita si alte din astea",ok?
Astept raspunsurile cat mai curand, Multumesc anticipat.
P.S. Nu uitati ca cel mai bun raspuns primeste funda.

Răspuns Câştigător
| CrinaCorban a răspuns:

Ar trebui sa ii zici adevarul! La cum ai descris-o pare o fata chiar ok si intelegatoare! De de alta parte dragostea este si oarba! Dar nu cred ca esti asa de prost! Ori cum zii ce simti, pentru ca in caz de nu observi doar fetele nu au curajul sa isi exprime senimentele fata de baiatul ales, cauza fiind faptul ca baiatul o critica daca nu o place! Dar fetele nu sunt asa! Nu te vor critica! Si daca fata este cum zici tu ori te place si ea, ori nu te place si iti zice in fata si sigur veti ramane prieteni foarte buni! Orice ai fi nu o sa fie sfarsitul lumii! Ai abia 13 sau 14 ani! Daca nu te place ai toata viata inainte! Sper ca te-am ajutat!winking

5 răspunsuri:
| FaraSareDoi a răspuns:

1. Nu ştiu dacă o meriți sau nu pe Mara. Ştii cum se zice, dragostea nu ține cont de nimic( nici măcar de notele şcolare).
2. E foarte bine să iubeşti!
3. Încearcă să vorbeşti şi să stai mai nult timp cu ea, dar să nu devii plictisitor. Scoate-o la un suc sau ceva...

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns:

Cam multe intrebari. Problema este daca ea te merita ca prieten,da, dar ca iubit e greu de raspuns cand ortografia ta, macar, nu este la nivelul ei. Glumeam. Iubirea, daca o simte, este a celui care are,, fluturi in stomac,, si nu a celui care pune intrebari.

| Annae23 a răspuns:

1. De ce întrebi dacă o meriți? te referi doar la note sau la altceva? Drăguț din partea ta dacă te gândești dacă o meriți. Sunt mai mult ca sigură că oricine merită o șansă. Sentimentele nu au nicio legătură cu notele de la școală.
2. Sigur, este destul de okei să îți spui sentimentele, mai ales că băieții fac primul pas de obicei, numai să nu riști să nu aiba aceleași sentimente și să te cam faci de râs.
3. Dacă te hotărăști să îi spui, îi spui pur și simplu. Nu o lua pe ocolite și fi încrezător, dar cum am mai spus, mai întâi, încearcă să fi sigur că are aceleași sentimente!
Multă baftă! big grin

| sarabeth a răspuns:

1. De ce nu a-i merita-o? Esti un baiat dragut, cum ai zic chiar tu
2. Mai ai putintica rabdare si observ-o si pe ea cum se poarta cu tine. Oricum, faptul ca e ingrijoarata de starea ta arata ca o interesezi.
3. Poate ca ar trebui s-o rogi sa-ti explice ceva ce n-ai inteles la o materie/lectie, asta ca motiv sa va apropiati. Sau sa gasesti alta activitate prin care sa petreceti timp impreuna, aici va trebui sa fii si tu inventiv.
Si, nu in ultimul rand, ai incredere in tine!
Si daca nu merge cu Mara/Maria, se gaseste alta fata care sa te aprecieze.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va multumesc mult de incurajari, dar din pacate eu nu siu care raspuns aleg votati-va intre voi si spuneti-mi (nu aveti voie sa va votati pe voi) happy