Poarta o discutie deschisa cu el, e jenant, mai ales ca nu ati mai avut deaface cu asa ceva. incercati sa va ajutati unul pe celalalt. oricum, el ar fi un marlan si un egoist daca s ar gandi numai la el[faza cu sexul] daca e sa mearga intre voi, poate se indragosteste si el, si tu si pana la urma sa o faceti. nu e musai sa o faceti din prima seara si dupa sa va despartiti. spune i adevarul tau, poate si el se va destainui tie si poate, cine stie, o sa ai noroc. Bafta:*
Vrea sa te duca la pat apoi sa suferi dupa el, e un prost si el a vazut ca inca esti mica; nu prea stii cum e viata si de aia te vede ca o prada usor de manipulat. Spune-i sa isi gaseasca una pe masura si il eviti in viitor.
Ignoral nul mai baga in seama de loc, si dupa aia el o sa vina la tine si o sa te intrebe daca vrei sa fi cu el si tu sa nu te lasi prima data zici nu sa vezi daca mai incearca. Daca mai incearca ii dai o sansa sa vezi daca chiar tine la tine
Pai zi ca devine un nesuferit si sa inceteza.Eu n-am inteles...se da la tine, dar sa nu fie nimic intre voi, nu ti se pare cam nesimtit?
Ba da... si in ziua in care s-a dat la mine era aproape sa ne sarutam adica ne-am jucat intr-un parc (eram cu mai multi amici) si... ne jucam era o faza ca mi-a luat geanta la misto si m-am dus sa o iau si am tras unu de o parte unu de alta si am picat pe jos unu peste altu si ne "tavaleam" din joaca bineinteles
Mmmmmmmmmm da cum zice si Burlacu006 ignora-l complet
El o sa vin singur la tine daca te place
daca nu treaba lui