| allysweet98 a întrebat:

Hei TPU se pare ca a, din nou problemerolling eyes. E vorba de un baiat pe care il plac foarte mult si mi-a zis ca si el ma place dar nu vrea sa fie nimic intre noi da el se da in continuare la mine, in fine i-am respectat dorinta si nu i-am mai raspuns flirtului. Intr`o zi am fost foarte curioasa de ce nu vrea sa fie nimic intre noi si l-am pus pe un prieten sa il intrebe de ce, iar el a zis ca ma place foarte mult da e in cazul in care avem vreun contact sexual (tin sa precizez ca nu am avut nici unul vreun contact sexual) si peste un timp daca ne vom desparti, fiind primul din viata mea sexuala sa nu pot renunta la el, ciudat e ca eu nu sunt genu care face de astea, bine am respectat faptul ca nu vrea sa fie nimic intre noi si nu l-am prea mai bagat in seama si se baga el si eu il ignoram si la un moment dat am ramas singuri afara si a inceput sa se dea la mine si nu l`am bagat in seama si el ma saruatat. ce sa fac? puppy dog eyes HELP ME!

Răspuns Câştigător
| dnbdiaa a răspuns:

Poarta o discutie deschisa cu el, e jenant, mai ales ca nu ati mai avut deaface cu asa ceva. incercati sa va ajutati unul pe celalalt. oricum, el ar fi un marlan si un egoist daca s ar gandi numai la el[faza cu sexul] daca e sa mearga intre voi, poate se indragosteste si el, si tu si pana la urma sa o faceti. nu e musai sa o faceti din prima seara si dupa sa va despartiti. spune i adevarul tau, poate si el se va destainui tie si poate, cine stie, o sa ai noroc. Bafta:*

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Vrea sa te duca la pat apoi sa suferi dupa el, e un prost si el a vazut ca inca esti mica; nu prea stii cum e viata si de aia te vede ca o prada usor de manipulat. Spune-i sa isi gaseasca una pe masura si il eviti in viitor.

| Burlacu006 a răspuns:

Ignoral nul mai baga in seama de loc, si dupa aia el o sa vina la tine si o sa te intrebe daca vrei sa fi cu el si tu sa nu te lasi prima data zici nu sa vezi daca mai incearca. Daca mai incearca ii dai o sansa sa vezi daca chiar tine la tine

| Nicux1 a răspuns:

Pai zi ca devine un nesuferit si sa inceteza.Eu n-am inteles...se da la tine, dar sa nu fie nimic intre voi, nu ti se pare cam nesimtit?

| allysweet98 explică (pentru Nicux1):

Ba da... si in ziua in care s-a dat la mine era aproape sa ne sarutam adica ne-am jucat intr-un parc (eram cu mai multi amici) si... ne jucam era o faza ca mi-a luat geanta la misto si m-am dus sa o iau si am tras unu de o parte unu de alta si am picat pe jos unu peste altu si ne "tavaleam" din joaca bineinteles

| mentalistul a răspuns:

Mmmmmmmmmm da cum zice si Burlacu006 ignora-l complet
El o sa vin singur la tine daca te place
daca nu treaba lui