Ai incercat sa te pui in locul lui?
Sa faci o destainuire atat de grea si sa ti se rada in nas?
Ai rabdare.
Pentru ca daca e real ceea ce-ti spune,vei vedea singura.
Si masoara-ti gelozia, faptul ca e vanat de altele nu-i motiv de cearta, ele incearca, dar important e ce face el.
Si el, te iubeste pe tine.
,,omul la betie spune adevarul,, asa se spune, eu cred ca baiatul chiar tine la tine
Omul spune la beție, ce gîndește la trezie, asa se spune.
Nu ti-ai ales deloc momentul oportun sa-i amintesti asa ceva. Tipic feminin.
Stiu,dar trebuia sa vorbim despre asta.nu imi convine deloc ca fostele lui prietene sa ii dea tarcoale.
Depinde de el. Daca tine la tine nu va pica in plasa nici uneia dintre ele.
Ciorba reincalzita nu e buna. ori te desparti si ramai despartit ori ai ceva gresit la mansarda.
ps. nu exista verbul "a vroi" ori "voiam" ori "vream". deci voia sau vrea sa te vada
Hmmm "tipic feminin" ce sa spun!
El s-a enervat putin, nu cred ca asta va avea urmari asa drastice cum te gandesti tu. Uite daca ii place de tine asa cum a spus atunci e bine nu se va suapara. Si tu ai fost artagoasa atunci dar totusi, cine ar fi crezut?
Eu nu i-as fi raspuns nimic atunci, as fi tacut si as fi asteptat sa ma laude mai departe nu ma deranja. Dar nu ii raspunde asa pe scurt mai ales cand e el putin..."bulversat" de alcool.
Nu se va intampla nimic.
Am inteles ca, usor torpilat, ti-a spus ca te iubeste si tu nu l-ai crezut( atunci ce cautai la el in pat?). Nu ne-ai spus daca in acea seara nu ti-a aratat ca te iubeste, si cat te iubeste!
Fata draga, la betie omul e sincer, asa se zice, noi - baietii la betie incepem sa ne deschidem si sa zicem lucruri ce nu le-am zice treji fiind, dar nu toti sunt asa, sunt si care mint bine. daca e beat, il asculti, nu il certi, nu tipi la el, nu e nici un sens in acel moment, isi revine baiatul dupa betie si ii zici tot ce ai pe suflet. ce chestie au fetele/femeiel ca ii iau la harta pe baieti cand sunt bauti? e ca si cum ai vorbi cu un stalp
Si tu ai fost prea dura, stii ca cele mai sincere lucruri se zic la betie, poate baiatu chiar te iubeste si insemni ceva pentru el dar tu ai fost rea cand i-ai zis asta si probabil asta l-ar fi deranjat asa mult de ar fi aruncat telefonul.
Stiu ca am gresit, dar nu prea imi venea sa cred..pentru ca el intrecut m-a cam mintit desi dupa mi-a spus adevarul. dar inca nu pot sa cred ce-mi spune
Lasa trecutul important e prezentul si viitorul! El iti punea intrebari de fostii tai iubiti?
Nu prea..eu sunt mai geloasa. S-a intamplat ca una din fostele lui sa-l sune in ziua respectiva, normal ca m-a deranjat...el spune ca au ramas doar amici dar nu cred.
Esti sceptica, fii mai optimista
Tu il cunosti cel mai bine. Daca e o fire parsiva poate ti-a zis cand era beat ca te iubeste ca poate asa il crezi mai mult. Daca nu urmareste niciun interes, te iubeste iar tu esti prea rea. Oricum cel mai mult intr-o relatie conteaza respectul si sinceritatea.
Vorbele unui om beat sunt gandurile unui om treaz. De multe ori poate nu avem curajul sa spunem ce gandim, dar atunci cand esti beat ai mai mult curaj sa spui tot ce simti. Asa ca mai gandeste-te
Sa stii ca cai mai sinceri oameni din lume sunt copii si oamenii beti deci te sfatui sa il crezi