Iti plac clowni? sa stii ca daca nu ti-a pus mana pe fund inseamna ca nu ai un fund apetisant
Cum indraznesti sa il jignesti facandu-l clown? nu iti este rusine? nu ai cei 7 ani de acasa? RUSINE RUSINE, te crezi superioara? auzi la ea tupeu nesimtit, RUSINE, in momentul asta am sunat la POLITIE sunt pe drum, hinghierii sunt deja in fata locuintei tale
Daca baiatul glumeste cu fetele nu e un clovn, ce inseamna ca cei care au simtul umorului sunt clovni? la varsta lui e ceva normal sa glumeasca cu fetele sa puna mana pe fund la fete presupun ca le face si lor placere asta,daca tu tot il respingi el se va plictisi de tine,este important sa dai semne ca il placi nu sa dai semne ca nu-l placi, depinde ce vrei tu de la el? daca tu vrei o relatie si omul e pus numa pe glume cum e si normal la varsta lui poate va profita doar sexual atat, daca te iubeste si tu pe el poate veti forma ceva impreuna, daca omul sa obisnuit asa e greu sa se obisnuiasca astfel nu la varsta asta si mai tarziu in viata, daca deja te visezi intro relatie revoni cu picioarele pe pamant
1, poate ca sa obisnuit cu tine
2, sa vorbesti cu el daca vrea o relatie seriosa cu tine simplu, daca nu poti avea conversate serioasa asta e mergi inainte, eu sunt convins ca el ar vrea sa aiba pe cineva dar are o varsta inca nu-i matur sa aiba o relatie serioasa plus anturajul care il are in jurul lui, gandeste-te ce relatie veti avea tu find paranoica daca el vorbeste cu o fata sau glumeste cu ea, el se va satura de tine in scurt timp
1.E posibil sa te placa.
2.Nu stiu, asta depinde de tine, poate esti doar un capriciu pentru el, fiind mai diferita decat celelalte, sau poate chiar te place cu adevarat dar tu nu iti dai seama, sau cel putin nu il ajuti cu nimic, nu ii dai nici un semn...
Daca nu ai reusit sa ajungi un ai vrut cu baiatul respectiv prin comportamentul tau respingator, de ce nu incerci sa fii mai chill si intelegatoare? Poate nu e genu sa stie sa citeasca asa bine o fata si sa sparga gheata. Propun sa fii deschisa total daca vrei.
Pentru ca are fite in cap, dar vede ea, i-am trimis hinghierii dupa ea
)))))))))
Te place sigur
Normal baiatul ar trebui sa faca primul pas Cel putin asa ne-a lasat de inteles societatea.
Poate ca ar fi totusi o idee buna sa-i spui ca il placi, sau eventual sa ii dai mai multe semne subtile, pentru ca si el e nesigur despre parerea ta.
Daca veti fi impreuna, ii poti spune ca te deranjeaza daca se mai comporta asa cu celelalte fete Glumele si clovnaeala sunt ok, dar mana pe fund mai putin. Pur si simplu trebuie sa vorbiti.
Succes!