| Iulia_9456 a întrebat:

sper sa aveti rabdarea de a-mi citi povestea:*
e un baiat, pe care il cunosc de cand aveam 2 ani. timpul a trecut, la varsta de 4 ani visam amandoi ca ne vom casatori (prostii d-ale copiilorlaughing ). am ajuns la scoala. eram la scoli diferite dar scolile sunt una langa alta. dar si asa, legatura s-a rupt brusc. ne-am facut alti prieteni. trecuse 5 ani. incepusem sa stam impreuna pe afara, sa radem, sa glumim. cand a inceput scoala iar s-a rupt legatura intre noi.au mai trecut 3 ani. si acum stau cu el afara... si imi aduc aminte. sad cum "ne pupam dupa copac" laughing si simt o atractie pentru elsad si as vrea sa fiu cu el. straight face incet, incet, incep sa tin la elstraight face. cum sa-i zic? un sfat?:* funda!

Răspuns Câştigător
| Dul a răspuns:

Încearcă să nu fii prea evidentă că ţii la el. Băieţii sunt toţi la fel. Şi apoi să nu îşi ia corniţe. Încearcă să vorbiţi mai deschis, să ai încredere în el, dar fă-l să aibă şi el în tine. Întreabă-l care a fost cea mai lungă relaţie a lui. şi apoi adu-i aminte de clipele pe când eraţi copii şi spune-i de povestea voastră. Aşteaptă să vezi ce zice cum reacţionează. Iar apoi spune-i : Ştii. eu chiar simţeam ceva pentru tine atunci şi parca simt şi acum, vezi ce zice. Şi întreabă-l dacă ar da o şansă iubirii voastre şi sper ca răspunsul să fie aşa cum îţi doreşti. Succes! :*

5 răspunsuri:
| Sultana_4823 a răspuns:

Spune-i direct!

| gaby37 a răspuns:

Vai ce dragut imi da lacrimile

glumeam nu so meritat sa citesc

| Betty18 a răspuns:

Spune-i ceva gen...,, iti mai amintesti cand eram copii ca ziceam ca vom fi impreuna cand vom creste. mi se pare asa amuzant acum. ce copii mai eram" apoi vezi si el ce mai zice dupa asta, ce reactie are. profiti de aceasta chestie si incerci sa afli parerea lui:,, ce-ar fi daca ati fi impreuna acum? " ia si tu totul ca pe o gluma...

| gabriella85 a răspuns:

Asteapta un pic...au trecut atatia ani,ce mai conteaza cateva zile(mai ales ca va vedeti destul de des),poate face el primul pas, daca nu, incearca sa faci anumite gesturi ca sa ii dea de banuit ca esti interesata de el mai mult decat o arati; daca nici asa nu isi da seama... SPUNE-I DIREC! cea mai buna metoda de a-l face sa inteleaga sentimentele tale nutrite pentru el. BAFTA!

| mafka a răspuns:

Zii tot ce simti pentru el de cind erai doar un copil! conteaza enorm ce simti tu pentru el.si de ce nu. poate si el la fel! orice poate sa se intimple!(tu doar gindeste ca va fi totul bine!)oricum el a fost si cred ca si este unul dintre cei mai buni prieteni ai tai si daca e asa trebuie sa te inteleaga! in dragoste orice e posibil!(si daca o sa fie bine poate va trebui sa va mai pupati si dupa alti copaci.prin parcuri e.t.claughing) eu iti doresc tot norocul din lume.ca la mine a fost la fel si s-a terminat cu bine fiindca acum este dragostea vietii mele!kiss mult ff mult succes!