anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU :*! Sper sa ma ajutati.Deci...viata mea e ca o telenovela si nu stiu ce sa mai fac.Totul a inceput de cand un baiat a inceput sa ma placa foarte mult, ba chiar sa ma iubeasca. I-am explicat ca nu pot sa il vad decat ca pe un amic, au urmat multe discutii, certuri, etc.Am ramas buni prieteni dar stiam ca el inca ma iubeste si ca isi doreste sa fie cu mine. Dar. a intervenit un prieten de al lui de care eu pot spune, m-am indragostit! Stiu ca nu e bine ce fac si vreau sa incerc sa il uit pe respectivul.In fine. dupa ce mi-a spus ca nu mai simte nimic pentru mine a luat-o pe prietena mea s-a dat la ea si a sarutat-o de fata cu mine si prietenul lui.Acesta ma place si el si dupa cate v-am spus si eu iar in ziua aceea am stat cu el pentru ca il vedeam pe el ca se simte bine cu prietena mea.Insa dupa aceea mi-a zis ca daca am stat cu prietenul lui cu el sa nu mai vorbesc.Am realizat dupa ca am gresit si mi-am cerut scuze dar eram asa de aiurita atunci si indragostita incat m-am lasat dusa de val mai ales dupa ce l-am vazut si pe el cu prietena mea.Acum,cand mai ies cu ei pe afara ca suntem vecini prietenul lui tot incearca sa ma sarute insa eu nu il las din pricina lui pentru ca i-am spus ca nu o sa mai ma las dusa de val.Insa nu reusesc, din zi in zi il plac mai mult pe pr lui. Daca nu il las pe el se supara daca nu ii fac pe plac celuilalt se supara si ala.Nu stiu ce sa mai fac si de partea cui sa mai fiu.Nu stiu ce ati inteles dar va rog ajutati-ma! Funda.

Răspuns Câştigător
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Facă tu ştii ce vrei,asta contează.
Băiatul care îţi este amic este cu prietena ta şi cel pe care îl placi este singur.Din ce am înţeles eu aici...
Deci,nu văd care ar fi problema.
Oricum,tu orice ai face,unul dintre ei va fi afectat.
Dar pe amicul tău îl va consola pe prietena ta.
Şi pe celălalt îl poţi consola tu.
Deci, aşa cum amicul tău este cu prietena ta şi tu poţi fi cu prietenul lui.
Astfel, aţi putea ieşi toţi 4.
Şi v-aţi putea crea o foarte frumoasă prietenie.
Totul constă în ceea ce-ţi doreşti tu.
Asta trebuie să descoperi acum.

1 răspuns:
| IloveME a răspuns:

Incearca sa-ti ascultzi inima,daca el nu te poate uita c vina ai u? trebuie sa suferi toata viata pentru prostia altuia? pun pariu, ca daca erai u cea indragostita d el lui nu-i pasa d opinia ta.
vb cu baiatul care iti place si sp ca vrei sa fi cu el! asculta-ma nu mai suferi din cauza unui prost! pentru tine doar fericirea ta conteaza!
daca maine intalneste o alta si t uita u c faci? poate si baiatul acesta se satura sa tot insiste si il vei pierde si p el, dupa vei suferi si mai mult!
cand e vorba d fericirea ta nu trebuie sa te intereseze parerea altora!

Întrebări similare