| XLaryyX a întrebat:

Spuneti'mi si mie cum sa excit la maxim un baiat...adica cum sa il sarut, ce sa ii fac ca sa se excite si etc.
Astept raspunsuri si de la fete si de la >baieti: Multumesc.Dau fuundahappy

15 răspunsuri:
| Klepto a răspuns:

Bine ca m-am uitat la poza de la profil inainte sa insir putin din mintea mea bolnava.

| lolly a răspuns (pentru Klepto):

laughing).

| Smileygirl23 a răspuns (pentru Klepto):

Buna astalaughing

| GirlLăvHell a răspuns:

La 12-13 ani ai tai te gandesti la chestii d'astea? Trist foarte trist straight face

| h3r a răspuns:

Aștepți să mai crești.

| Cristiann25 a răspuns:

Sa o iei in gura!

| h3r a răspuns (pentru Cristiann25):

BRE laughing

| Cristiann25 a răspuns (pentru h3r):

I-am spus adevarul ca doar nu vrea s-o mint!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Cauta sa-i gasesti zonele erogene.
Vezi si tu ce-l excita mai mult.
In nici un caz sa nu recurgi la sex oral!
Te pup!

| stark47 a răspuns:

Incearca sa-l atingi p organele genitale.sexul oral ar fi cam cea mai indicata metoda de al excita inainte de act. daca nu esti pregatita sa practici sex oral, rezuma-te doar la a-l atinge

| irrumator30 a răspuns:

Trebuie mai intai sa ii afli principalele zone erogene ale corpului sau incearca sa vorbesti cu el despre asta. sau... oricarui barbat ii place sa fie sarutat pe gat, pe tot pieptul, abdomen, incearca mangaierile fine si de ce nu sexul oral, dar facut foarte soft, incet si excitant. limbuta ta jucausa sa-i exploreze fiecare milimentru al zonei pubiene, si tot tacamul de jocuri sexuale orale. puneti imaginatia la lucru.

Spor!

| CreaţaWsz a răspuns:

Fiecare baiat(si fata) are locu lui(ei) unde se excita. Tu trebuie sa gasesti locul. Dar daca n-ai nici o idee unde ar putea fi incearca sa-l saruti pe ureche sau sa-i sugi usor globul urechii. Apoi saruta-l pe gat, pe sani, pe burta, iai sfarcul in gura, coboara usor cu limba de la fata pana la burta, dai cu limba in cerul gurii, saruta-l senzual, pune mana usor pe el, mangaie-l si sigur n-o sa reziste. laughing

| Antoonel a răspuns:

Incearca sa devii putin obraznica. In ce consta asta? Urcate pe el, saruta-l profund si foarte mult, pune-i mana pe sub tricou, flocoseste-l putin prin par si spune-i ca il iubesti. Bafta :*

| RedCookyeeee a răspuns:

Ce vrei sa faci ma fata? Pune mana si invata, nu sta cu gandul la sex. Pun pariu ca nici cuvantul a excita nu stii ce inseamna.

| ICHBalexnunu a răspuns:

Pai...poti sa ii saruti cu multa pasiune sa-l iei in brate, sa ii pui mana acolo jos(asta daca aveti o relatie mai avansata, ca sa nu zica ca esti disperata curva...)te imbraci sexi, ii spui ceva ce vrea sa auda(tu stii.), ii bagi mana pe sub tricou, ii mangai parul, sau ii pui mainile pe brate.
Daca faci astea si ii spui ca il iubesti cred ca merge!happy