Buna!
Zineryt este cel mai bun tratament importiva acneei la ora actuala. Este foarte bun in lupta cu cosurile si pentru prevenirea lor. Trebuie aplicat pe o piele curata si uscata de 1-2 ori pe zi. Aici poti citi mai multe despre acest produs: http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137. Il gasesti la orice farmacie si costa in jur de 30 RON. Pe langa folosirea Zineryt-ului trebuie sa ai si o alimentatie sanatoasa. Mai putine dulciuri, grasimi, sucuri acidulate, mai multe fructe si legume. Poti sa mai folosesti si apa termala (imi place cel mai mult cea de la Avene), o crema hidratanta, hranitoare de la Avene, o crema de galbenele pentru cicatrici, ramase in urma cosurilor, plus vitaminele E, A, C si Zn pe cale orala (si nu numai). Si este foarte importanta curatarea zilnica a pielii (dimineata si seara)! Ai nevoie de un gel de curatare cat mai bun. Intereseaza-te la farmacie, si vei fi ajutata sa alegi unul potrivit tipului tau de ten. Succes si numai bine!
P.S. Insa cel mai bine ar fi sa consulti si un dermatolog.
P.P.S. Dar de ce la "Dragoste si Sex"? "Sanatate" nu era buna?
Buna! Cosurile este de preferat sa nu le spargi. Este de ajuns sa te speli bine pe fata si sa aplici o crema de fata sau lapte demachiant. Pentru puctele negre, pune apa fierbinte intr-un lighean, stai cu fata inspre apa cu un prosop pe cap ( va impiedica iesirea aburulor ) si din cand in cand mai da-i cu apa fierbinte. Apoi iti va fi mai usor sa le scoti.
Succes!
Foloseste "Clean and Clear" e bun si pentru cosuri dar mai ales pentru punctele negre.
Buna. O varinata ar fi sa te speli in fiecare seara si dimineata cu apa si sapun, eu asta am facut si au inceput sa diminueze, dar nu dupa 2 zile trebuie sa astepti ceva timp. Vorba proverbului: Baba sufera la frumusete.
Succes.
Ciao
Cumpara-ti de la Yves Rocher, e un gel demachiant verde pe baza de plante si spala-te cu el in fiecare dimineata.eu il folosesc si e foarte bun.e bun si zineryt-ul insa problema la el e ca pielea devine dependenta de acea solutie, am folosit si zineryt si cum m-am oprit de-al mai folosi, au inceput sa-mi apara cosuri iar.cu gelul asta te speli ca si cum te-ai da cu sapun pe fata, il gasesti ori la un reprezentant ori in carrefour la un magazin de produse pe baza de plante, costa in jur de 20 de lei nu e mult si e ff bun
beausingurlamasamea întreabă: