Eu la NTM as vrea sa castige Lura caci e cea mai tanara si mi se pare mie si cea mai draguta...La X Factor voiam sa castige Irina dar a fost eliminata.Al 2-lea favorit era Andrei si cum el a ramas in concurs pe el il sustin in continuare! Are o voce speciala fata de ceilalti e foarte dragut si politicos si pur si simplu il ador! El vreau sa castige!
Urmaresc in fiecare duminica emisiunea difuzata sambata seara, nu as rezista sa o vad live. Favorita mea a renuntat ea la X factor si nu viceversa, era modelul acela blond care a cantat Stop - Sam Brown, nu stiu care i-a fost motivul dar cum dansa a trecut peste si eu am mers mai departe.
Preferatul meu actual e Alin Vaduva, arata bine si are si voce buna dar cred ca zarurile sunt aruncate, nu castiga cine vrea publicul ci castiga cine doresc organizatorii.
Mizez ca T&L vor castiga acest concurs, pe meritate sau doar in fuga ramane sa aflam.
Pai,mie imi place karin d la sedinta foto in apa,a avut atunci pozele alea care mi-au placut mult,mult d tot...iar d la xfactor si nu o zic doar pentru ca ai zis tu dar tot andrei as vrea sa castige,pentru ca e tanar si pentru ca e tipul ala romantic, in ceea ce priveste melodiile p cere la canta, fundita?
La X factor as dori sa castige Iulian Vasile! super vocee...
si la Next Top Model as vrea sa castige Sandra. chiar daca e putin plinuta, ar forme ff frumoase fata de celelalte concurente.(parerea mea)
FUNDA?! :*