Poziţia 22- Albinuţa
Poziţia femeii e asemănătoare cu cea a mersului piticului, doar că aici ea nu se mai mişcă. Se aşază în poalele bărbatului, precum o albină pe o floare, şi rămâne nemişcată, bucurându-se de penetrările lui, care din această postură îi vor stimula atât clitorisul, cât şi anusul. Plăcerea e maximă.
Http://www.click.ro/......11676.html
Toate pozitiile care te intereseaza ok?
Un An nou fericit! Cu cat mai multe pozitii experimentate:))
Da!
Am revenit târziu...Tocmai ai primit răspunsul, și foarte bine explicat.Succes cu pozițiile
Uite care ii faza: noi, prietenii tai, ne-am saturat sa tot pui intrebari pe TPU, nonstop. Dar pe buna dreptate ca pui niste intrebari stupide de-a dreptul! Deci de luni pana acum ai pus vreo 8 intrebari prostesti, la fel ca asta. Mai linisteste-te!
Draga,daca ti se pare ca pun intrebari stupide,de ce mai raspunzi la ele? Ia mai taci tu din gura,ca nu esti sefa mea! Nu-mi zici tu mie ce intrebari sa pun! Pun ce intrebari ma intereseaza,nu ce intrebari vrei tu! Cel putin,numai tu te-ai saturat de intrebarile mele,pentru ca altcineva nu mi-a mai zis ceva de genul ce ai zis tu! Asa ca la revedere,chiar te rog sa nu imi mai raspunzi la intrebari! Asigura-te ca de la mine, nu mai primesti funda, ca dupa vocabular, esti una de la tara! Pa, pa!
Inca....si ca sa stii ca tu esti oricum aia de la tara.
Eu stau in Bucuresti, si nu sunt de la tara! Si lasa-ma in pace, nu imi mai raspunde la intrebari!
E o tara libera! Fac ce ma doare muschiul sa fac!
A da! Stai nu m-am prins ca tu esti o bucuresteanca de aia! Stai ca m-am prins! Apropo: imi pare rau ca noi toti iti luam aerul, dar obisnuieste-te cu ideea ca nu esti tu buricul pamantului!
Mutubal întreabă: