De fapt, intrebarile tale nu-s deloc amuzate, sunt mult prea intime pentru a ne pune viata personala aici, pe forum!
Masturbarea tine de preferintele personale si cred ca prietenele tale mint, facand haz pe seama ta.
Prin clasa 1-2 nu cred ca se masturbau, ca habar nu aveau ce-i aia, se jucau cu papusile, plangeau din fiecare ciupitura de tantar, sau zgarietura si dormeau neintoarse noaptea dupa o zi de zbenguiala.
Nu faci sex cu cineva care nu-ti place decat daca o faci pentru bani sau alte beneficii si atunci, se cheama prostitutie sau prostie, pentru ca, nimeni nu accepta sa fie WC-ul unui baiat, doar ca sa-l lase pe ala sa-si satisfaca madularul din pantaloni.
Diferenta dintre a face sex si dragoste este: sex faci cu cineva din obligatie/datorie si nu sunt implicate sentimente, pe cand dragoste, este cand iubetsi persoana cu care faci dragoste si te daruiesti in totalitate acelei persoane.
Cat priveste explicatiile clare si in detaliu pe care le doresti, cred ca trebuie s ate apuci de citit carti de sexologie si psihologie ca sa intelegi cum functioneaza si cum este interpretat fiecare gest, emotie sau decizie, pentru ca aici nu avem nici spatiu si nici timp sa dezvoltam sute de pagini cu explicatii.
Le vei intelege mai usor cand vei creste si le vei trai pe propria-ti piele!
O fata se poate masturba doar prin mangaierea zonelor erotice externe cum ar fi sanii, mameloanele, labiile mari sau clitorisul. In cazul in care doresti o masturbare mai intensa, profunda, mai avansata poti sa-ti introduci in vagin degetul sau alte obiecte fara ca acest lucru sa produca dezvirginarea ta. Virginitatea se pierde doar in momentul in care vaginul este penetrat de catre un penis real/adevarat al unui baiat/barbat in urma sexului de dezvirginare. Indiferent de ce natura este masturbarea si/sau cu ce obiecte este realizat penetrarea vaginului (banane, castraveti, morcovi, lumanari, degete, dildouri sau vibratoare) si chiar daca se produce deflorarea adica lezarea, deteriorarea sau chiar ruperea himenului,(intentionata sau din neatentie), fata/femeia ramane in continuare virgina. In cazul unei masturbari reusite poate sa apara si placerea si/sau satisfactia suprema adica orgasmul care poate fi simplu cu o durata de cateva zeci de secunde, sau multiplu care se produce in cascada pe o perioada de mai multe minute. Intrebarea este mult prea complexa pentru a se putea da un raspuns la toate intrebarile tale deocamdata fara fara raspuns. Incet incet pe parcursul urmatorilor ani probabil ca le vei trai si experimenta si le vei intelege in cazul in care vei avea alaturi de tine o persoana care sa merite sa aiba onoarea sa te initieze. Multa sanatate.
Da ma e ca atunci cand spargi usa, tu stii ca e spaerta, dar ceilalti nu, deci cand vin la tine chiar daca nu mai ai usa tu ii pui sa bata, ca ea e inca in imaginatia ta.
1. masturbarea e posibilă la orice vârstă. Doar că pentru copii nu are și o componentă erotică - e doar o metodă de a face ceva care le provoacă plăcere, fără a lega acest lucru de sex;
2. eu unul o fac de vreo 45 de ani.
3. masturbarea reprezintă obținerea plăcerii sexuale (orgasm) prin excitarea zonelor erogene (sâni, coapse etc.) și a organelor genitale (clitoris în special, dar și vagin). Uneori, sunt „explorate" și alte orificii, mai puțin obișnuite: anusul și uretra. Plăcerea se obține diferit de la o persoană la alta, dar orice metodă ai alege, tot masturbare se cheamă, fie că e doar mângâiere sau penetrare.
4. cum ziceam, niciuna;
5. așa cum am spus deja - fiecare reacționează diferit la venirea plăcerii: unele gem, altele marmeladă... pardon strigă, altele chiar nu scot niciun sunet (am cunoscut o siberiancă și era tăcută ca o cameră anecoică). Probabil tu încă nu simți destulă plăcere ca să te facă măcar să gemi.
6. orgasmul este plăcerea sexuală supremă. Îl simți ca pe o descărcare de energie prin tot corpul, cu valuri de plăcere care radiază dinspre organul genital spre... peste tot.
7. virgină ești până ai primul contact (hetero)sexual. Dar e foarte posibil să te deflorezi (să-ți „spargi" himenul) - lucru care încă e considerat de către mulți bărbați ca echivalent cu dezvirginarea (deși NU e);
8. da (vezi și pct. 3);
9. cu partener? pe la vreo 16 ani;
10. nu la fel pentru toți. Unii ar vrea NUMAI sex, altele doar iubire și fluturași. De obicei, e un echilibru între cele două, și între parteneri;
11. nu am standarde fixe.
12. nu doar odată;
13. de ce nu? Pentru plăcere, în primul rând. Culmea că nu pentru a mea pe primul plan; îmi place mai mult să ofer decât să primesc...
14. pentru băieți nu prea e o mare diferență. La majoritatea fetelor însă, e cu totul altceva. La voi, plăcerea e cu atât mai mare cu cât există și o legătură spirituală cu partenerul de sex.
Cu plăcere; sper să înțelegi TU tot ceea ce am vrut să spun mai sus.
Baftă! și spor la degețica!
Pentru cei care mi-au trimis mesaje: va multumesc, raspunsurile voastre mi-au fost foarte de folos! Si ca am fost intrebata, am 12 ani. Din pacate nu pot trimite mesaje, nu cunosc motivul. Pentru Jorpalul, intr-adevar am trantit mai multe intrebari anapoda si-s constienta ca necesita timp, nu poti stii totul deodata, dar in fond toate apartin aceluiasi domeniu si decat sa pun 30 de intrebari asemanatoare, mai bine spun intr-una singura ceea ce doresc sa aflu, am incercat si sa stii ca am primit raspunsuri chiar multumitoare! Mi-au ajutat!