anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu, e ciudat ca ma plang aici atat de des dar parca ma eliberez de tot ce ma face sa sufar...Eu plac un baiat de ceva timp din pacate e cu mine in clasa ( spun din pacate pentru ca e nasoala treaba) si nu stiu daca si el ma place. Adica pe langa ca ma priveste lung si des si imi mai si zambeste imi mai scrie si foarte des pe facebook.Dar parca nu e destul! Are toane, adica are zile cand vorbeste cu mine totul e super bine si cand nu vorbeste deloc cu mine si se muta cu toate handicapatele in banca cum a facut-o azi. Si nu stiu ce sa mai cred! Adica am ajuns la o concluzie, ca incearca sa ma bage in ceata sa nu-mi pot da seama de ce simte el de fapt pentru ca exista un motiv...am fost impreuna cu prietenul lui cel mai bun si asta ar putea fi problema! Voi ce ziceti? Ma place sau nu?

Răspuns Câştigător
| Rockafellas a răspuns:

Buna! Poate ca te place dar din respect pentru prietenul lui nu vrea sa iti dea vreo speranta, poate tine la prietenia cu prietenul lui si nu vrea sa o strice. Bafta

4 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Vorbește cu el și vezi te place?

| k1d0 a răspuns:

Probabil te place ( destul de mult ) si incearca sa ascunda acest sentiment de tine, ca poate e timid...

| Zuzatah a răspuns:

Sunt si baieti timizihappy si tu trebuie sa te dai putin pe langa el sa te pui in vorba cu el sa va ajutati si asa va apropiati mai mult si el sigur iti va zice daca simte ceva pentru tine, pierdetiva timpul cu jocuri amuzante Dar poate o fi si problema ca ai fost impreuna cu prietenul luihappy! kiss

| Butu_Sebastian_1983 a răspuns:

În primul rând liniștește-te. E foarte bine că te descarci aici pentru că nu mai ții nimic pe suflet. Încearcă să îl testezi, găsești tu o metodă. Dar mai întâi trebuie să afli alături de cine stă cel mai mult pentru a-i găsi punctele slabe.