| onlyou a întrebat:

Sunt ca un baiat de 2 luni si nu ne.am sarutat. doar pupat p buze trebuie sa recunosk ca eu nu m.am sarutat cu nimeni niciodata. dar as vrea sa o fac cu el. si nu stiu cum sa fac eu primul pas sunt ft timida... el nu am vazut ca ar da semne de genu`. spuneti-mi ce sa fac v rog... fara critici

6 răspunsuri:
| xxxname a răspuns:

Ooo, daca el este cam timid, si tu de asemenea, atunci cauta momentul potrivit, si indrazneste tu, sai dai sarutul pe buze... funda? tongue

| Yoanna_4969 a răspuns:

Mergeti intr-un loc doar voi 2 [la un suc ceva], apropiativa cat mai mult, nu trebuie sa grabesti lucrurile. Primul sarut e ceva ce iti vei aminti toata viatahee hee Pur si simplu, asteapta si nu sta presata. Cand se va intampla se va intampla, si daca n`ai mai facut asta pana acum, eu zic sa-l lasi pe el sa inceapa. Succes!

| onlyou explică:

App dau funda si vot

| andrei213 a răspuns:

Daca vrei te invat eu si pe urma incerci pe ellaughing

| gabbyy3 a răspuns:

Buna Only. O idee buna ar fi, ca atunci cand te ia in brate, sa incerci sa'l saruti pe gat. In mod normal si el ar trebui sa faca acelasi lucru, iar de la gat, sa ajunga sa te sarute pe obraji iar apoi pe gurita. Insa ar fi bine ca atunci cand te saruta pe buze, sa'l strangi in brate, ca sa dureze...hee hee

| miss_1977 a răspuns:

Daca tu chiar vrei chestia asta atunci fa'o fara ati fi rusine caci nu este ceva de care sa-ti fie rusinewinking