haha nu stiu cati ani ai dar aceeasi conceptie o aveam si eu pe la 15`16 ani. stai linistita daca spui ca esti frumoasa arati bine ce mai conteaza nasul? si eu am nasul mare(l`am nostenit de la tata) dar acum n`am nicio treaba cu el. bucura`te ca nu esti grasa sau pitica.si gandeste`te ca daca ti-ai face operatie la nas n`ai mai fi tu asa cum te-a lasat dumnezeu.si sora mea a mostenit nasul de la tata il are carn si e la fel ca tine zilnic zice ca o sa si faca operatie cand o mai creste, are 16 ani.dar e nebuna ca e frumoasa asa cum e cu nasul carn. daca nu l`ar avea asa nu ar mai fi EA pur si simplu.stai linistita va trece "obsesia" asta. pune`ti in valoare calitatile si lasa nasul in pace! serios esti frumoasa asa cum esti ai incredere in tine! bafta.
Pai eu in primul rand cred ca trebuie sa fi multumita pentru felul cum te-a lasat Dumnezeu, bucura-te ca esti sanatoasa, alti oameni ar da orice sa sa mai aibe o mana, un picior, etc...
Probabil esti o adolescentina care pune prea mult la suflet ce zic prietenele rautacioase in momente de cearta.
Daca chiar vrei o schimbare se poate chirurgical, dar nu stiu cine mai are curaj in zilele astea sa mearga pe mana doctorului atunci cand nu e neaparat nevoie...
Pai nu te mai gandi la asta. cumparati o haina noua si cand o vei purta vei avea incredere in tine spuneti mereu ca esti mai buna decat ceilalti scrie pe o foaie ce lucruri iti plac la tine si care nu iti plac si asa vei vedea cate calitati ai si iti vei da seama ca nu are rost sa te gandesti ca ai nasu mare. si andreea tonciu are nasu mare dar prin felul ei de a fi prin veselia ei prin frumusetea ei nu se mai observa acest defect. stai linistita ca baietii stau cu o fata daca are nasu mare ca doar asta e fiecare avem defecte dar conteaza sufletul, ca unii arata bine la fizic si la minte lipsa
La fetele cu nasul lung le sta bine cu breton, poti si machiajul sa til aleci etc.
Fiecare are un defect... Eu zic cine te va place, te va place asa cum esti Si pe viitor poti sa te operezi
Pai in principal ar trebui sa te gandesti ca nu conteaza numai o parte din corp ci conteaza tot corpul. fiecare avem defecte si calitati. trimite-mi o poza pe criss.nebb83@yahoo.it si am sa iti spun daca este cazul sa te complexezi sau nu
Buna!
Mie nu mi se pare ceva anormal, deoarece nu exista om perfect. Ceea ce consta cel mai mult este ca tu sa te simti bine in pielea ta. Pt. ca cine te iubeste te iubeste asa cum esti.
DoRy