Daca l-ar fi deranjat gesturile ei, ar fi pus-o el la punct, dar tare ma tem ca nu il deranjaza asa de tare cum te deranjaza pe tine, nici el nu pare chiar de incredere, se pare ca ii alimenteaza acest comportament prin faptul ca nu o repede sau nu o tine la distanta
Păi nuștiu de obicei o prietenă foarte bună sau cea mai bună rămâne pe viață sau mulți ani. Iubiți ai săi tot schimbi, mai ales dacă ești la liceu. Eu nu văd nimic rău în faptul că l-a luat în brațe sau i-a dat un mesaj atâta timp cât el nu s-a dat la ea.
Daca esti cu acel baiat ar trebui sa ai incredere in el, pe tine te-a ales nu pe prietena ta.Intradevar acea fata nu ar trebui sa faca lucruri de genul asta.Nu trebuie sa iei in serios tot ce spun ceilalti pentru ca uneori sunt din rautate.Tu sti cel mai bine.Eu zic ca ar trebui sa vorbesti cu prietena ta, dar nu de fata cu ceilalti colegi pentru ca asta ar face-o sa se simta prost, iar dupa ce ai vorbit cu ea sa vorbesti si cu prietenul tau, care sigur iti va zice ca pe tine te iubeste.
Lasa mai mult de la tine.nu fi geloasa pe ea ci incearca sa il faci pe el sa te vada doar pe tine.sa sti ca iti prinde bine sa ai uneori prieteni ca ea.
Pai daca va vrea sa ti l fure.pai iti garantez ca va reusi! Esti extrem de geloasa! Asta i marea ta problema! Si daca ti l va fura..Sa i faci si tu cum ti a facut ea tie.ce zici..Adica sa fii foarte apropiat de el.smd.Dar cred ca cea mai mare problema a ta este gelozia in exces!