| anonimhdbsnx a întrebat:

Hei TPU, sunt cu o fata si ne ținem de mn sta pe mn etc... Nu ne.am sărutat si ieri se dădea la mn sa ne pupam pe buze adică avea guma in gura si a zis sa o impartimp si e nu am făcut asta pana acum si am zis ca nu vreau guma... ( sunt prost) si nu știu cum sa o abordez îmi era frica zi inca îmi e si nu vreau sa fac primul pas cum sa fac asta, ajutor dau funda :/

Răspuns Câştigător
| MyNameIsANONyM a răspuns:

Buna.scuzama dar fata singura sa vrea si sa incerce prima sa te sarute......esti un pic tormozzz.trbuia sa o faci tu asta pina acum. daca asa va continua inca ceva timp fata isi va da seama sa esti un nimic si in cel mai bun caz te va lasa. cel mai bine daca va mai face aasha o incercare sarut-o brusc si imbratiseazo strins linga tine, sau daca va veti plimba noiapte sub cerul senin sub stele poti sa o cuprinzi cu o mina si cu alta mina la fata el si sa o sarruti sau ziua intro atmosfera mai romantica,. eu duc sprre acea ca primul sarut al vostru trebuie sa fie de neuitat.cred ca te-am ajutat, succese

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pur si simplu fii tu insati.Ea vroia sa va sarutati lung (french kiss) te apropii intr-un moment in care ea nu se asteapta si o saruti. Succeswinking

| AirănMeidăn a răspuns:

lollllaughing))))
cat de awkward

| Raulinio a răspuns:

De ce ti-e frica? Ce se poate intampla?
Iti zic eu maxim sa te refuze politicos si sa ramaneti prieteni in continuare (putin probabil sa te refuze avand in vedere ca va tineti de mana si ea a vrut sa va sarutati...) asa ca urmatoarea data cand te intalnesti cu ea treci la nivelul urmator adica saruta-o direct si sa nu te gandesti la consecintele negative si sa nu iti faci tot felul de planuri, treci direct la actiune, curaj fi barbat ce naiba...mult norocwinking

| neutrino a răspuns:

Sunt de acord cu paranteza, motiv pentru care nu mai este nimic de spus.

| Zabbyel a răspuns:

Ia sa vedemlove struck s-o abordezi inseamna s-o o ai pentru o noaptebig grin sa inveti in timp cum s-o abordezi inseamna o viata love strucklove struck
Lasa lucrurile de la sine sa curgawinking

| anonimhdbsnx explică:

Eu sunt mai timid laughing

| NameHarris a răspuns:

Ai macar 14 anilaughing?