| Ralucaaaaaaaaaa a întrebat:

Sunt cu un baiat de 2 luni si ne intelegm bine, chiar daca el sta destul de departe de mine si nu ne vedem prea des, oricum, verisorul lui sta in Bucuresti (ca si mine) si e inebunit dupa mine, ei au stat certati din cauza mea vreo 1-2 saptamani, dupa care sau impacat, verisorului lui inca ma place, si infiecare zi ma uimeste cu vorbe dulce etc, eu il iubesc pe tipul cu care sunt, dar la verisorul lui tin ca la un prieten destul de bun.Nu stiu ce sa fac, baietii de unde sta prietenul meu sunt inebuniti dupa mine, si el se supara deoarece ei ma plac.Nu stiu ce sa fac, deoarece nu stiu daca il iubesc pe verisorul lui sau doar tin la el. daca ati inteles in mare parte ce am zis, ce pot face? Fundha!

Răspuns Câştigător
| stalls a răspuns:

Pentru inceput cred ca ar trebui sa te hotarasti daca il iubesti cu adevarat pe iubitul tau si daca vrei sa fii cu el. ascultati inima si daca simti ca il simpatizezi pe verisorul lui atunci trebuie sa te hotarasti. fii sincera in primul rind cu tine insati si nu te minti, apoi trebuie sa fii sincera cu ei. dar daca iti dai seama totusi ca nu-l placi chiar asa de tare pe verisorul prietenului tau dar il iubesti din inima pa iubitul tau atunci ar trebui sa-i spui verisorului sincer ca nu-l iubesti si sa nu te mai deranjeze cu chestia asta pu ca iti creeaza probleme. in primul rind fii sincera in fata ta. succes

1 răspuns:
| lorykiss9710 a răspuns:

Pai,parerea mea este sa nu renunti la cel cu care esti... daca este sa va certati si nu va mai urma sa mai fiti impreuna( daca il placi pe varul lui)atunci nu ezita.Acesta este doar un sfat...cel mai bine este sa iti asculti inima.