anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt cu un baiat de aproape 2 luni! Tin mult la el,se vede ca tine si el la mine si ne intelegem super ok.El.e tigan pe mine chestia asta nu ma deranjeaza, ai mei si-au dat seama ca am prieten doar ca nu stiu ce e el.Eu una nu am nimic cu tiganii,suntem oameni toti,tot asa putea fi si chinez si indian sau mai stiu eu ce,doar ca mi-e frica ca se vor opune si ca nu vor intelege! Toata lumea ma condamna ca 'vaai ca esti cu un tigan'. Chestiile astea ma pun pe ganduri,desi nu as renunta la el, as da cu piciorul la o relatie care ar putea fi foarte frumoasa! Ce sa fac?straight face

Răspuns Câştigător
| tr3ig a răspuns:

Asa cum zice si Priest666 tiganul tot tigan ramane, acum problema este in multe feluri, si tu il stii mai bine, daca intr-adevar este tigan decat cu numele atunci merita sa ai o relatie cu el, dar daca e tigan tigan dela borat, dal in crucea masii.
acum sincer si mie mi-a placut de o tiganca, dar nu a fost sa fie a mea... as fi fost dispus sa o si cumpar, asa cum se face la tigani, dar de, asta este viata. acum tu stii ce faciwinking bafta si sa ne chemi si pe noi la nuntawinking

15 răspunsuri:
| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Din răspunsurile celorlalți am observat unele pensoane care au avut experiențe neplăcute cu cei de etnie romă.
Nu sunt un om rasist, dar și eu am avut probleme cu comportamentul acestor oameni. Spun doar să ai grijă!

| Cristina45 a răspuns:

"Gura lumi nici pamantul nu o astupa ", tot ce conteaza e sa te inteleaga ai tai si sa va lase sa fiti fericiti restul jet, nu traiesti cu lumea big grin fi happy si dai in morti lor pe restul big hug iti urez succes si la cat mai multe luni impreuna big grin

| h3r a răspuns:

Să n-ai surprize pe urmă...

| Danysan a răspuns:

Incearca sa vb cu parintii asa mai pe ocolite -Gen -Ce parere aveti de persoanele de alta etnie laughing-Vezi parerea lor si compara -iti faci o idee si tu inainte de a le spune.

| AgathaRo a răspuns:

Nu pot sa judec oamenii dupa culoarea pielii, orientari sexuale, religie, gen muzical, etnie.
Singurul lucru ce nu suport este ca sa aiba un limbaj iesit din comun, sa fie agramat cu alte cuvinte sa vorbeasca ca pe tarla etichetat.Cu siguranta parintii tai isi vor da seama de dragostea care ii porti, de fapt dragostea reciproca.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lumea sa te pupe'n cur! D'aia nu mai poti tu de lume, ai 18 ani si faci ceea ce doresti dar 2 luni de zile nu este suficient pentru a cunoaste un baiat, de familia lui ce sti, de trecutul lui?
p.s. felicitari ca la varsta ta esti inca virgina kiss

| Florinapopica a răspuns (pentru anonim_4396):

Multumesc laughing :*! Eu una nu am stiut ca e tigan, ca daca stiam nu ma bagam in relatia asta, nu se vede ca e! Se comporta ca si un roman plus ca nu injura nu fumeaza si chestii! Si mai ales ca sta la oras si eu la sat laughing, e unpic mai 'educat' sa zic asa ca mine! Doar ca lumea vorbeste si ma face sa ma 'retrag' straight face

| anonim_4396 explică (pentru Florinapopica):

Trebuie sa te intereseszi de el dar sa fi mai indiscreta, pui si tu pe altcinevawinking daca te mai dicreditezi ne suparam si e vai d poponetul tau, eu stiam ca persoanele din mediul rural sunt mai educate nu smecherasii de la oras tongue asa ca mine laughing))) fi si tu cu bagare de seama iar daca vezi ca bate apropouri de lucrul acela pe care il uraste toata lumea ...adicatelea SEX rolling on the floor ai spui ca nu faci asa ceva decat in noaptea nuntiiwinking fiindca pui baza pe originalitate si traditie tongue kiss

| Florinapopica a răspuns (pentru anonim_4396):

Heiii tu nu am zis ca nu fac sex pana in noaptea nuntii laughing. Daca as avea ocazia si ar fi cu baiatul potrivit si daca as avea incredere deplina in el as face-o oricand! laughing Mersi esti dragut/a si o sa tin cont de ce mi-ai zis :*!

| anonim_4396 explică (pentru Florinapopica):

blushing :-> kiss

| LineGuide a răspuns:

Nu te pune nimeni sa le spui din prima. Incearca sa vezi daca relatia de e viitor, sau e de moment, si apoi ia tu singura decizia daca merita sa le spui, sau risti sa il pierzi.
Mult noroc!

| ellaells a răspuns:

Vorbeste cu ai tai deschis si nu te teme, poate il vor accepta asa cum e!

| Meow7654678 a răspuns:

E tigan frate, da-l in gatu' ma-si. Ii urasc! Gunoaiele societatii! Se comporta frumos cu tine acum, da' tiganu' tot tigan ramane!

| Kittyzzz a răspuns:

Poate o sa crezi ca iti raspund din imaginatia mea sau din ce am auzit pe la lume. Crede-ma ca iti spun din propia mea experienta. In primul rand cu parintii nu trebuie sa te certi indiferent ca e roman sau tigan degeaba nu iti spun ei ca nu e bine sa stai cu el si in al doilea rand tiganii nu sunt de viitor. Pentru el esti o simpla romanca nu conteaza daca te iubeste sau nu si parintii lui nu o sa te accepte pentru ca pur si simplu esti romanca si esti din alt mediu. Poate crezi ca sunt rasista sau etc dar sfatul meu este sa renunti si sa iti gasesti un romanas cu care nimeni nu are nimic. PLUS sa ai un prieten tigan nu da bine la imagine nu conteaza daca faci sau nu faci ceva. Parerea oamenilor despre romancele care stau cu tigani nu e una prea buna si mi se pare corect din partea lor pentru ca majoritatea batjocoresc romancele.

| CreaTssaaA a răspuns:

Asa eram si eu. In aceeasi situatie. Pana au aflat ai mei. Si cand i-am zis ca il las... s-a pus pe rele si vrea sa imi faca rau. Ma ameninta si etc. Parerea mea e sa te lasi... ca nu te duce la bine!