| Ingriduuu a întrebat:

Sunt cu un baiat pe nume Cristi de aproximativ o luna si as vrea sa il sarut, noi ne-am mai sarutat dar asta a venit de la el...Dar nu stiu cum sa reactionez, sunt o fire mai timida. Cum ati zice sa fac, de exemplu sa ma duc direct la el si sa il sarut, sau cum altcumva?
Va rog fara mistouri!

Răspuns Câştigător
| MaiaMartinas a răspuns:

Totusi aveti o relatie de 1 luna, fa-ti curaj..adica saruta-l fara frica...nu-ti mai fa atatea probleme, ca n-ai de ce.

10 răspunsuri:
| shadow72 a răspuns:

1 luna....pe bune? mergi usor la el, ii pui mainile dupa gat si ii bagi limba-n gura.
3 facultati necesare pentru asa ceva

| Polaris a răspuns:

Îl cheamă Cristi. Ți-ai răspuns singură la întrebare.
Vrei o ceașcă cu ceaiul ăla?

| Ingriduuu explică (pentru Polaris):

Eu am intrebat altceva! Go home, you're drunk!winking

| Polaris a răspuns (pentru Ingriduuu):

Nu înțeleg unde bați, Watson.

| Ingriduuu explică (pentru Polaris):

Tu mi-ai raspuns Il cheama Cristi. Ti-ai raspuns singura la intrebare.
Eu nu am intrebat cum il cheama. straight face

| Maxnonymus a răspuns (pentru Ingriduuu):

Nu il lua in seama pe asta...
E sarit rau. are si cateva reclamatiiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce naiba? Esti impreuna de o luna, altii in timpul asta au deja un copil pe teava si altul trecut pe lista lu' Mos Craciun, bine, nu ca ti-as recomanda si tie acelasi lucru; dar totusi, dupa o luna sa iti fie rusine sa il pupi?
Data viitoare cand il vezi sari in bratele sale si saruta-l frumos si pasional ca in filmele alea siropoase de pe Acasa TV (ah mama, m-ai terminat cu telenovelele tale). Daca e normal o sa ii placa, daca e gay s-ar putea sa primesti vreo doua palme.

| einenebun23 a răspuns:

Da du-te la el strangel in brate si saruta-l fara remuscari. Daca tot sunteti impreuna ce e asa greu?

| princess004 a răspuns:

Dupa 2 shoturi de vodka 100% iti disparea toata rusinea, crede-malaughing