anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU, sunt de 7 luni cu un baiat si tin enorm la el, mentionez ca are 20 de ani, iar eu 18... si de la o vreme lucrurile s-au cam racit intre noi si nu in sensul ca ma inseala sau ceva pentru ca il cunosc si nu ar face asta, ci in sensul ca eu sunt o persoana mai dificila si am si incercat sa ma despart de el de cateva ori, dar am remediat avand in vedere ca nu era ceea ce voiam. Mama imi tot spune ca o sa ma lase la un moment dat pentru ca sunt cam insuportabila si nu-mi doresc lucrul asta sub nicio forma. In primul rand, vreau sa ma opresc din reprosat non-stop si certuri si dupa vine si intrebarea: As vrea sa fac ceva dragut pentru el, sa ii arat ca il iubesc si as vrea sa ii fac o surpriza, dar sincer nu am nicio idee si e destul de urgent! Ma puteti ajuta cu cateva idei? Multumesc ca ati avut rabdare sa cititi!

17 răspunsuri:
| Morenna10 a răspuns:

O cina si sex

| corbulalbrosu a răspuns:

Singurul lucru pe care ar trebui sa-l faci obligatoriu este sa-ti schimbi comportamentul. Orice alta abordare reprezinta doar un paliativ care nu rezolva problema.

| neutrino a răspuns:

Te-ai hotarat tarziu, trebuia sa te increzi in ceea ce a spus mama ta. Acum ai sa vezi cat de multa dreptate a avut. Totusi inca mai ai ceva sanse daca el nu a obtinut de la tine tot ceea ce si-a dorit.

| SkyPilot a răspuns:

Orice baiat vrea o noapte fierbinte cu tot ce ai aflat vreodata ca isi doreste el in pat. Fa-i declaratii frumoase in acea noapte, spune-i cat e el de super in toate domeniile happy
Daca poti sa ai asternuturi de matase, petale de trandafir, lumanarele, betisoare pafumate, muzica romantica, o sampanie la gheata ar fi si mai bine.

Răspuns utilizator avertizat
| SkyPilot a răspuns (pentru remus1007):

Ceea ce stiu este ca daca fata se simte bine, are grija sa ma simt si eu bine. Iar fata arata mai bine la lumina lumanarilor. Cand ai sa mai cresti ai sa intelegi.

Faptul ca la aproape 2000 de raspunsuri ai cam 80 de funde ar trebui sa te faca sa intelegi cam cat de priceput esti.
Eu am trecut prin ceea ce i-am propus fetei sa faca (adica am primit asa ceva), si stiu ce vorbesc.

Da, barbat de-aia care dau la pompa 3 minute si la revedere. Nu obisnioesc sa ma pun cu aia care au mintea odihnita. {rimesti un binemeritat ignore. Adio si n-am cuvinte!

| Zamfir_Andreea_1990 a răspuns (pentru SkyPilot):

O fata ti-a oferit o noapte cu muzica romantica, betisoare parfumate si lumanarii nu sex, si ti-a placut? nu crezi ca ceva e ciudat aici? adica nu ar fi trebuit sa fie invers? laughing laughing

| SkyPilot a răspuns (pentru Zamfir_Andreea_1990):

Pot sa iti spun pe privat ce a fost de fapt happy

| ywar a răspuns:

As spune doar atat: ce-ai omorat, omorat ramane.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da.nu-l iubesti si mergi in relatie conventional doar cat e bine si se face cum vrei tu.cand iubesti cu adevarat nici nu e nevoie de impuneri ori manipulari de genul; cum il inveti asa il ai,ci totul decurge ca in povesti, tu esti de acord cu el, el cu tine si cand nu santeti ajungeti la o intelegere instantaneu fara prea mare efort. Sa ii arati ca il iubesti? traiti dupa sfatul biblic; mai fericit cel ce da decat cel ce primeste; astfel amandoi veti fi neobositi in a oferi celuilalt totul, si niciodata nu veti crede ca unul da mai mult si invers.ce ai spus tu pana acuma, nu e iubire ci doar o abureala mincinoasa cel putin din partea ta.Mama ta are dreptate.ma tem deja ca e cam tarzior. daca el a intalnit pe altacineva si a facut diferenta intre dragoste si fite e clar.

| Ycu a răspuns:

Fa-i un cadou frumos și du-te la psiholog, ador femeile cu care reproșează orice lucru.