| tslex a întrebat:

sunt foarte trist si dezamagit de mine, deoarece am judecat o gresit pe prietena mea in legatura cu cadourile de Craciun si nu numai. Eu eram convins ca nu mi va lua nimic, insa cand mi a spus sa ne vedem ca are ceva sa mi dea, pur si simplu m a intepat inima si am inceput sa plang gandindu ma cat de netrebnic am fost ca m am indoit de ea. Sa nu credeti ca imi pasa de cadou..adica nu sunt materialist. poate sa mi dea si o buruiana daca vine din partea ei :X...plus ca am mai si suparat o de dimineata insa involuntar, ne am intalnit si la magazin, unde ea m a strigat dar eu nu am auzit..sunt multe faze, sper ca intelegeti ceva.dar ma simt gol si mi e tare frica sa nu o pierd, caci roata se intoarce.

8 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

Nu te bucura prea tare, poate vrea sa-ti returneze hanoracul pe care l-ai lasat la ea acasa.

| e1xtz a răspuns (pentru CoquineNoire):

laughing)))))))))))))
maxim
laughing))))))))))

| stef87 a răspuns:

Atat balamuc pentru ce? Ok, a facut un gest frumos, ii multumesti si ii faci si tu surprize cand poti, fara sa fie neaparat o ocazie anume.
Ca nu ai auzit-o, se intampla! Ce, ti-a reprosat lucrul asta? Se intampla, Dumnezeule, nu e cap de lume ca nu auzi/observi pe cineva! Puteai sa te scuzi frumos si daca ea nu intelege, nu ai de ce sa-ti bati capul atat cu niste nimicuri!

| Ana_4223 a răspuns:

In orice caz ceea ce faci tu nu o indeparteaza de tine, din contra o atrage fiindca e vorba de indiferenta. Atat timp cat nu folosesti indiferenta voluntar/involuntar peste limita e bine, desi daca o superi este bine si sa o impaci intr-un fel. Bafta :*

| neutrino a răspuns:

Asa sunt baietii, putin mormoloci si usor ipocriti: ofera cadouri numai la schimb. Poate ca din aceasta intamplare nefericita, vei intelege ca un cadou se ofera persoanei dragi, la timpul potrivit si neconditionat. Apoi, vei intelege ca un cadou se ofera si fara a fi o zi deosebita, pur si simplu din placerea de a oferi ceva persoanei iubite.

| Exilee a răspuns:

Te duci la magazin, cumperi un plic si ii oferi un mesaj in semn ca-ti pare rau.
Dcaa nu ai inspiratie, imi dai PM.

| En3Rgi a răspuns:

Nu trebuie sa fi asa inimos pentru fete...cati ani ai oricum?
Daca faci o greseala nu trebuie sa te panichezi...nu e nici o problema. Daca fata chiar te place o sa inteleaga si nu o sa aiba probleme cu tine si o sa te ierte fara nici o problema.
Vorbesti si tu cu ea ii spui ca iti pare rau ca te-ai indoit de ea si gata.
Nu trebuie sa plangi, nu degeaba esti baiat.De ce ai plange pentru o fata? Adica chiar daca te place nu trebuie sa pui inima pe ea.Nu sti niciodata cand iti da papucii, + ca nu e ultima de pe Pamant.Bafta!

| krs20kriss a răspuns:

Pai in primul rand poti merge la ea cu o floare sa-ti ceri scuze pentru tot ( de craciun este cel mai frumos moment al anului cand ii poti oferi o floare) sa ii spui sincer ce ai crezut tu prima data, spune-i ca o iubesti fff muult, si ca nu vrei sa o pierzi deoarece este specila in viata ta, tu stii ca roata se intoarce si nu ti-ai ierta daca ai pierdeo.happy daca ii spui tot ce simti din inima crede-ma ca nu o vei pierdeewinking mult noroc happy