"Help me fast"? Si cu ce ma rog ai dori sa te ajutam draguta domnisoara. Esti una dintre cele mai norocoase domnisoare de care am auzit. Baiatul te respecta si bucura-te ca este asa. De saruturi si de sex sa va tot saturati mai incolo cand veti avea o casnicie, pana atunci respectati-va. Iubeste-l asa si nu avea pretentii, ai un om bun langa tine. Si...nu umbla dupa "vagabonti". Succes!
e mai timid(sau cel mai timid)
cum adica te-a pupat? pe obraz?
depinde si cat de avansati sunteti in relatie, nu conteaza ca deja aveti doua luni daca voi nu prea va simtiti in largul vostru cand iesiti.
Eee hai, dupa 2 luni va iubiti atat de mult? eu frica omului sa nu faca puscarie pentru corupere de minori
Bai, dar de 2 luni sa nu ma sarute deloc?
Cred ca relatia voastra devine plictisoare tu ai vrea poate mai mult lui i este frica de sex de ce nu, cauta altul isi pierzi timpul, un badboy de ala nebun ala stie multe cu copii ce sa faci
Poate este timid, poate nu stie sa sarute sau poate ii este teama sa faca acest pas pentru ca nu stie ce il asteapta in viitor. Incearca si scoate-l tu din aceasta situatie si sarutati-va ca doi indragostiti.
Nu mi-am facut curaj sa-l sarut eu...