In primul rand, cati ani ai? Daca ai peste 18 ani ai putea sa mai stai in,, friendzone", pana il cunosti. Mie nu imi inspira prea multa incredere tipul, dar poate e un baiat ok, doar ca la nervi sau cand e suparat spune lucruri pe care in general nu il reprezinta (ca si mine)
Daca ai sub 18 ani mai bine l-ai lasa. Eu daca as fi fata nu as accepta sa ma faca cineva,, buna", mi se pare un termen cu care nu poti cuceri, e un cuvant cam golanesc. Trebuie sa iti dai seama ca pe la varsta de 16 ani multi copii umbla cu fete/baieti doar pentru sex, fiind usor manipulati. Daca ai impresia ca la 16 ani o sa stai toata viata cu el te inseli. Trebuie sa-l cunosti bine inainte de a avea o relatie cu el. Pana la urma e treaba ta, problema ta. Asta a fost sfatul meu, dar decizia iti apartine.
Bună! Simplu, teastează-l și fii atentă la comportamemtul lui, nu te arunca cu capul înainte dacă spui că-l iubești. Poți pune un prieten comun de încredere să vorbească cu el, să-i spună despre tine, spre exemplu, lucruri rele și dacă-ți ia apărarea, faci următorul pas. Poți să-i pui mai multe teste și să discuți mai mult cu el.
Succes.