anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt impreuna cu un baiat de aproape 2 luni si aseara cand stateam impreuna pe o banca si ne sarutam mi-a pus mana pe sani, iar eu l-am lasat! Simt ca am facut o mare greseala! Cum fac sa nu ma mai simt asa aiurea?

9 răspunsuri:
| MaDeclarFan a răspuns:

Nu trebuie sa te simti airea, ceea ce ai facut nu e o greseala avand in vedere ca sunteti impreuna happy Daca tie ti-a placut pe moment, nu trebuie sa te mai gandesti la asta iar data viitoare te vei simti mai ok

| Auslesse a răspuns:

Pai daca la 2 luni ar trebui sa-si cunoasca cele mai ascunse zone ale corpului, mai tarziu ce-or sa mai faca?

| 6DuckMeJesus a răspuns (pentru Auslesse):

Mai tarziu o sa duca pana la uzura acele zone ale corpului.

| RAY a răspuns:

Asa ca sunteti copii amandoii pana la urma ala te vrea doar pentru sex logic tot va ajunge si te lasa apoi ca doar nu faceti familie find copii

| neutrino a răspuns:

Ai gresit ca l-ai lasat sa te sarute sau ca ti-a pus mana pe sani? Tu ce astepti de la un baiat, seara pe o banca?

| Shatteredx a răspuns:

Daca dupa doua luni prietena-mea nu m-ar lasa sa-i pun macar mana pe sani, as duce-o in cimitir si as da-o la caini. Sa-ti fie rusine

| dianna92 a răspuns:

Daca te simti aiurea, vorbeste cu el si impune niste limite. Totusi, nu inteleg de ce te simti aiurea. Dupa 2 luni, e de asteptat sa mai puna mana pe unde apuca.

| Mariasy39 a răspuns:

Daca nu esti pregatita pentru gesturile pe care le-a facut prietenul tau poti sa vorbesti cu el si sa ii spui ca nu esti pregatita si chiar nu te-ai simtit bine cand a facut asta. Si voi ce naiba aveti o judecati pe fata ca ce? Ca la doua luni i se pare aiurea ca ii pune mana pe sani? Bravo ei ca nu grabeste lucrurile nu ca alti care se culca din prima zilaughing

| theQuest a răspuns:

Daca l-ai lasat sa faca gestul acesta i-ai dat mai multa incredere in el si in curand va fi mai indraznet si va vrea sa faceti sex.Nu trebuie sa te simnti aiurea doar sa respingi alt gest din acesta si sa il lasi doar cand te simnti pregatita. big grin funda?