Chiar da ai fi fost cu amicul respectiv, fostul nu avea dreptul sa te faca panarama
Un lucru mi se pare destul de limpede: daca ai vreun pic de respect fata de propria persoana, la fostul nu te intorci.
Iar daca perspectiva despartirii de actualul prieten nu te afecteaa prea tare, e limpede ca fata de el nu simti nimic. Nu vad sensul unei astfel de relatie.
Atunci de ce simt o anumita gelozie cand vorbeste cu alta fata?
Te-ai obisnuit cu prezenta lui...iti lipseste persoana lui dar sincer caracterul lui lasa de dorit si nu este un baiat cu care sa iti petreci timpul.
Pentru fostul?
Pentru ca inca nu iti e limpede ca o astfel de persoana nu te merita.
Probabil
Pentru binele tau, ar trebui sa constientizezi asta cat mai repede.
Nu iti vor mai folosi la nimic regretele.
Buna. E o situatie complicata. Era mult mai bine daca nu vedea acel moment dintre tine si acel amic. Vorbeste cu fostul si spune-i adevarul, fa ceva si convinge-l, poate mai simte si el ceva pentru tine. Daca nu vrea sa vorbeasca cu tine, pune-o pe o prietena de a ta care se intelege cu el sau pe un prieten si tot exista o cale. Acuma depinde de el, daca il poti coninge. Succes!
Buna!
Fostul tau iubit cred ca este cam gelos.Chiar daca il vezi in fiecare zi ignora-l, chiar daca vine spre tine si iti spune ceva sau iti face ceva prefate ca nu exista.Asa o sa se plictiseasca.Iar in legatura cu celalalt spune-i ca il placi ca pe un amic, nu ca pe un iubit.
O zi buna!
Daca iti place sa fi numita panarama atunci fa tot posibilul sa te impaci cu el.
Mda...singura problema e ca inca mai simt ceva pentru el! Dar nu il pot ierta pentru ce a zis..desi sufar!
Baiatului care te place spune-i clar ca vrei sa fiti doar amici atata tot iar prietenului tau vechi vorbeste cu el, spune-i ce simti si ca nu l-ai lasat pentru altu. explica-i si ''roagal sa te ierte'' daca vrei. dar eu sincer nu la-s ierta pentru ce-a facut. oricum MULT NOROC!
Asculta-ti inima ! Eu iti sugerez sa incerci sa vorbesti cu fostul sa-i explici ca a inteles gresit, ca de fapt tu esti doar amica cu acel tip, si tu inca il placi pe el, nu pe acel tip. Daca mai tine la tine te va intelege, si o sa va impacati. Daca nu, atunci nu merita sa suferi dupa el mai ales daca te-a facut panarama, dar poate ca atunci cand ti-a zis asa era nervos si foarte gelos si nu s-a gandit serios . Iar cu celalalt baiat, care te place, sa discutati, sa va intalniti, dar totusi nu ii da sperante de iubire daca nu il placi, in schimb puteti fi prieteni f buni. Oricum va fi sa nu suferi! Eu sunt sigura ca esti o fata foarte frumoasa, si multi multi alti baieti te plac . So, be happy ! Sper ca ti-am fost de ajutor. Bye :*!
El inca crede ca l-ai parasit pentru prietenul tau pentru ca te-a vazut vorbind cu el si cum te lua in brate...sincer nu stiu daca se mai poate rezolva situatia dar poti macar sa te mai indepartezi de prietenul tau, sa il eviti si sa incerci sa ii mai explici iubitului(fostului) ca il iubesti si suferi dupa el iar daca nu vrea asta e...
Ooo daaa ..sa ii zica ca sufera dupa el si apoi baiatul are un drum cu un covor rosu care duce direct spre egosim...nesimtire..o sa isi bata joc de ea imediat atat timp cat el stie ca nu poate trai fara el.