| Miauuuu a întrebat:

Hei, TPU :*

Sunt intr-o relatie de aproape 3 luni, dar am avut niste probleme si eu am fost mai mult plecata din tara, asa ca acum abia daca mai vorbim. straight face As vrea sa ma despart de el, dar nu prea stiu cum. Tin la el, dar tin mai mult ca la un prieten, decat ca la un iubit, iar timpul nu imi permite sa mai am timp de o relatie. Peste cateva saptamani, eu ma voi muta din oras si nu il voi mai vedea asa des. Deci... Cum as putea sa ma despart de el fara sa nu il ranesc prea tare?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi dacă tu consideri că relațiile la distanță nu merg, spune-i ceva gen: "Uite, eu mă voi muta, te-aș lua după mine dar știi că nu pot... dar asta e. Faza e că eu țin la tine și nu te voi uita niciodată, însă eu nu îmi permit o relație la distanță și oricum încetul cu încetul se va duce totul dacă nu vom putea vorbi des... așa că mai bine ne despărțim". Doar o idee, eu una așa i-aș spune laughing pups, baftă pe viitor

8 răspunsuri:
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Sfatul meu e să te desparți de el spunându-i adevărul și problemele pe care tu le vezi în relația asta. E imposibil să nu fie rănit, însă cel puțin va aprecia fiindcă ai discutat cu el motivele adevărate.

| C26 a răspuns:

Pai cel mai bine e sa-i explici situatia, si sigur va intelege happy
Spune-i ca e mai bine sa ramaneti prieteni thinking Sa mai vorbiti din cand in cand, si sigur te va intelege happy

| foxsilver a răspuns:

Stai de vorba cu el, si explica-i cum e situatia. Adevarul, desi dureros, poate ca va fi apreciat mai mult decat o relatie amagitoare.

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Bună!
Pregăteşte o cină şi invită-l să vorbiți.
Spune-i motivele pentru care este necesar să vă despărțiți.
N-ai cum să nu-l răneşti, dar promite-i că veți rămâne prieteni.
O zi frumoasă! happy

| RockLife99 a răspuns:

Explica-i situatia si el v-a intelege, spune-i ca e mai bine asa pentru amandoi.

| 69AnonimuS69 a răspuns:

Spune-i cu cuvintele tale, spune-i situatia in care esti. Va intelege, dar, ca baiat iti spun ca va fi ranit.
P.S.: Nu-ti fa un plan de acasa ce sa-i zici. O sa te balbai. Fii spontana si spune-i ce trebuie sa ii spui direct in fata.

| varcolaccc a răspuns:

Spune-i verde in fata ca nu ai cum sa il rănesti dacă spui ca vorbiti rar. E bărbat trece peste mai greu sau mai repede.

| Danysan a răspuns:

Trebuie sa te gandesti ca vina nu e a lui ci a ta. Daca nu mai ai sentimente pentru el e bine sa-i spui si sa nu-l mai amagesti.Pe moment va durea dar pe viitor va aprecia.