anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU,sunt intr-o relatie de ceva timp, am pus sentimente si suflet si pot spune ca tin foarte mult la el. In urma cu 2 ani eram indragostita de un tip de la scoala, eram innebunita dupa el si el nu ma baga in seama. Stia ca il plac dar el nu simtea la fel. Au trecut acei 2 ani si eu l-am uitat am avut alte relatii si in urma cu cateva zile imi trimite tipul acela mesaj,vorbim tot vorbim si imi spune ca se gandeste tot mai des la mine si simte nevoia sa vorbim. Cand am auzit,mi-am adus aminte de sentimentele mele pentru el, stiu ca nu e bine sa vorbesc cu el dar parca nici nu vreau sa nu o mai facem. Ce se intampla? Ce sa fac? M-am inselat in privinta sentimentelor mele pentru actualul iubit?

Răspuns Câştigător
| Maryaa15 a răspuns:

Pai aceapta invitatia fostului happy. Iar cand o sa vorbiti, o sa-ti dai seama ce simti pentru el...Intai si intai uitate in ochii lui si asa iti vei da seama mai bine puppy dog eyes laughing.Iar daca mai ai aceleasi sentimente ai face bine sa te desparti de actualul iubit, nu cred ca merita sa sufere :/. Iti doresc succeswinking! Cel mai important, e sa faci ceea ce simti happy

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O mica completare la ce au zis cei dinainte. Daca crezi ca simti ceva pentru tipul respectiv, discuta cu actualul iubit si explica-i situatia. E drept ca o sa sufere, dar are posibilitatea de a gasi dupa o fata care sa il iubeasca pe el nu doar sa tina la el.
Spor.

| MiruD a răspuns:

Tu ai zis. Tii la actualul, nu il iubesti. E o micuta diferenta. Eu zic sa ii accepti invitatia fostului(colegul), si vezi ce mai e intre voi. Daca va atrageti, daca mai tii la el.
Prima iubire nu se uita niciodata!