| Winchester666 a întrebat:

Hei TPU, sunt intr-o relatie la distanta de 5 luni, vorbim pe mess si la telefon si cateodata ramanem fara subiect de discutie. Si atmosfera e foarte aiurea, apasatoare. Imi puteti da sugestii despre ce putem face sa nu ne mai plictisim si sa dispara acea liniste?

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Este timpul sa-i povestesti despre interesanta si frumoasa ta viata.

| jessikz0r a răspuns:

Intr-o relatie la distanta toti 4 sunt fericitilaughing) iesi stalin din relatii de genu ca nu duc nicaieri, esti tanara, dc sa stai sa faci bureti la telefon cu cineva care nu mai are ce sa-ti spuna? nu inteleg astfel de relatii, daca ai ave vreun copil cu el as zice, da soro vorbiti ca va leaga ceva...dar asa big grin eu zic sa-i dai viteza, inainte s-o faca el big grin

| SkyPilot a răspuns:

Ai aici o multime:
http://fara-deci-si-fara-pai.blogspot.ca/......ta-pe.html
Dar daca nu aveti nimic de discutat, mai gandeste-te daca merita sa continuati. In toate relatiile mele nu aveam atata timp cat am fi dorit ca sa stam de vorba. La ce sa stai cu cineva cu care ai atat de putin in comun?

| Amyns a răspuns:

Draga winchester666,
nu e lipsa subiectelor o problema atat de mare pe cat e conceptul vostru de relatia la distanta. Cum va consumati voi relatia? Cautand subiecte la telefon? Daca nu se produce vreo schimbare in viitorul apropiat care sa va aduca unul langa celalalt, atunci asta nu va duce nicaieri.
Pace! happy