| doracezara a întrebat:

Hei tpu.Sunt intr-o stare de confuzitate..Am un vecin care e mai mare cu 3 ani decat mine.Ne stim de cand suntem mici.Doar ca eu am vorbit cu prietenul lui cel mai bun si chiar am sperat la ceva serios cu el, doar ca respectivul mi-a zis dupa vreo 3 luni ca nu se gandeste la ceva si sa nu interpretam altfel lucrurile, prieteni, vorbim si atat..si cred ca a facut asta ca sa il lasa la inaintare pe prietenul lui, adica vecinul meu.O prietena mi a deschis ochii si mi a zis ca el ma place cu siguranta si am inceput sa ii raspund la gesturi.In weekend a ramas singur acasa si am fost pe la el.Ne-am uitat la serialul lui preferat, am dormit imbratisati, iar aseara am vorbit cu el daca ajungem la un punct comun cu toate chestiile astea.Credeti ca poate merge o asa relatie avand in vedere ca ne cunoast de mici si ca e si cel mai bun prieten al fratelui meu?

Răspuns Câştigător
| BeckhamRZM a răspuns:

Nu sfârșesc lucruri astea foarte bine, cel puțin dacă tu o să te cerți cu el îți dai seama că frac-tu o să-ți ia ție apărarea. Pana mea, eu zic să încercați. Dacă vă cunoașteți, vă știți ce și cum, e okay. Bine, se spune că nu cunoști o persoană după o viață petrecută cu ea. Dar eu sper să meargă bine și să vă înțelegeți dacă tot ce simți tu este reciproc.

3 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

"Sunt intr-o stare de confuzitate" - iarta-ma ca te intreb, esti analfabeta? Asta asa in paranteza fie spus... Daca il stii de cand era mic asta nu inseamna ca el e implicit "pe felie" cu tine. happy
Se distreaza si el putin cu tine si poate ii iese si lui de o savarina.

| Drolja a răspuns:

Eu zic că e un lucru bun faptul că nu a profitat de noaptea în care ai dormit la el, ca să facă sex cu tine.
Asta înseamnă că ori te respectă prea mult, ori te crede hidoasă. Dacă e prima variantă, merită să încerci.

După, revin-o și spune-ne şi nouă cum mai stai cu confuzitatea.

| doracezara explică:

I-am zis tot ce am pe suflet, insa nu am dormit noaptea pentru ca noi nu suntem impreuna si asta ar insemna prea mult..am fost intr-o dupa-amiaza dupa scoala si am stat la el toata ziua.Petrecem mult timp impreuna, dar inca nu sunt convinsa de aceasa idee si aceea de a avea o relatie cu el desi ne cam potrivim.