| Rapanon a întrebat:

sunt nou pe aici si vrea sa ma ajutati cu o problema:sunt in clasa a noua am 16 ani si imi place mult de o fata din clasa amandoi simtim asta dar nu putem sa ne exprimam sentimentele... ok ce-ati zice? sa ma duc la ea si sa-i spun ce simt? tzin sa mentionez ca fata e ff talentata frumoasa si e cea mai buna la carte din clasa la fel si eu findca mereu terminam cu medii apropiate, in fiecare pauza ma priveste, imi zambeste ma admira practic...si nu prea intru in discutzii cu ea sau eu poate nu o prea bag in seama nu stiu astept parerile voastre FUNDA!+VOT:d

Răspuns Câştigător
| NewLife18 a răspuns:

Vezi sa nu o pierzi in felu asta,baga-te in seama cu ea,intreab-o ''ce mai faci?'' e un simplu gest care semnifica enorm pentru ea,fa-ti curaj,vorbiti,spune-i ce simti pentru ea, iesiti undeva amand2, fa-o fericita, arata-i ca o iubesti.Bafta! sper ca te-am ajutat.

3 răspunsuri:
| trăncănici a răspuns:

Dacă vrei să pari un adevărat BĂRBAT,sparge zidu'! Aţinteşte-o cu privirea,captează-i atenţia cu un zîmbitor "Hi!",fixează-i privirea şi cu un zîmbet gen"te-am găsit,sunt fericit", spune-i"putem sta la o şuetă după ore?----Ştii ce funcţionează? Dacă dai greş, te bat!

| AdelinaMe a răspuns:

Inreab-o dupa ore daca vrea sa mearga cu tine la un suc.

| marcuvlad a răspuns:

Eu i-as srcie o poezie prin care sa-i spun ce simt. Eu asta ti-as recomandawinking. Succes