anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, TPU, sunt o buna prietena a fetei care are acest cont, ma puteti ajuta? Am 12 ani jumate si nu am avut niciun iubit pana acum. Imi place de un coleg, dar el o place pe o alta cea mai buna prietena a mea, de care s-a despartit de el a 2a oara acum 3 luni. Tipul este dragut cu mine, chiar daca ne mai certam. Saptamana trecuta a aflat ca il plac si doua zile n-am mai vorbit unul cu altul, dar acum totul este OK. Fata care are acest cont incearca sa ma ajute sa fiu cu el (imi spune sa ii spun baiatului respectiv anumite lucruri si gaseste motive pentru care sa raman singura cu acel baiat pentru ai spune ce simt pentru el). Ce sa fac? dau funda! kiss

Răspuns Câştigător
| gabby269 a răspuns:

First of all, vreau sa iti spun ca nu prea ai de ce sa iti faci asa probleme ca nu ai avut un iubit pana acum, esti mica.Pai spune-i in fata,ca iti place de el,nu ai nimic de pierdut,invata sa fi directa si dezghetata,dar trebui sa vorbesti cu prietena ta care a fost cu el, sa o intrebi anumite chestii despre el, cum se comporta cand e intr-o relatie, ce fel de fete ii plac, etc.Si abia apoi sa vorbesti cu tipul, stiind mai multe despre el, si sa incerci sa te comporti cat mai natural, daca o sa te placa mai mult pe tine o sa uite ce cealalta imediat.

1 răspuns:
| XxRoByXx0O a răspuns:

Cand sunteti singuri incercati sa vorbiti si sa gasiti lucruri in comun... Dar mai bine ar fi sa spui lucrurilor pe numa adica intreaba-l direct. Stiu prea bine ca poti Bft