Eu iti propun sa parasesti scoala in primul rand [tiganilor nu le trebuie scoala] a da. si se zice TIGAN nu "rrom". tigani au fost din totdeauna. Cat despre relatie ce pot spune... Felicitari. Gandesti extraordinar de bine))) O sa ai cu siguranta un viitor stralucit daca continui asa.
Vorbeste macar cu mama ta sa ii spui de ce vrei inapoi.
Daca tot te pierde, spune-i si de ce.
Spune-i asta si tatalui tau.
Ramai in Italia. In Romania e foarte greu cu locurile de munca. Somajul e mare si posturi putine.
In primul rand, ai facut un lucru gresit.Ai intrat in tiganie [zici tu], dar nu-ti dai seama ce o sa patesti mai tarziu.
Ma inteleg perfect cu ei.
Iubire? La 13 ani? Esti doar un copil la 13 ani, eu spun sa o asculti pe mama ta, ea este adult si a trecut prin multe greutati, stie ce este mai bine pentru tine.
Decii daca iubitul tau este un tigan adevarat ( cu fuste lungi) nu o sa-ti fie bine. Din cate am observat pana si cei mai romanizati tigani au in caracter acel ceva. adica iti interzice ceva (chestii de genu') si eu sunt in aceeasi situatie cu iubitul meu parintii nu ma lasa dar noi suntem impreuna pe ascuns... Daca il iubesti sistii sigur ca te iubeste lupta pentru el! Si spune.i mamei tale ca nu mai poti sta departe de Romania. Fa-te ca si cum ai fii intr-o depresie pentru ca te simti singura in Italia! Vezi tu acolo.
Pai sincer am ramas putin in ceata O.O
dar situatia este cat de cat rezonabila din ceea ce vad eu
parerea mea este ca ar fi mai bine sa ramai in Italia pentru ca acolo este un alt stil de viata unul mai usor de suportat si mai fix decat cel din Romania
nu are nimic daca ramai un pic in urma cu materia este ok poti recupera
cel mai important este sa duci o viata cat mai buna posibil, asta incearca si parinti tai sa iti ofere.
si despre relatia ta cu acel baiat nu stiu ce sa spun... nu am nimic cu Romi nu sunt rasist sau ceva dar o relatie la distanta nu merge si ar fi mai bine sa iti gasesti pe cineva in Italia
sper ca am fost de ajutor
Scuze daca te-ai plictisit sau enervat citind asta