Pe menstruatie NU poti ramane insarcinata, asta este foarte clar, deci nu te panica inutil.
In ce priveste faptul ca penisul a cazut in vagin se intampla dintr-un singur lcuru: prezrevativul a fost mult prea mare pentru cuculetul baiatului, de aceea a cazut sau se poate rupe.
In aceste cazuri riscul este sa ramai gravida.
Sfatuieste baiatul sa fie realist cand cumpara prezrevative si sa nu mai cumpere numere mari ca sa impresioneze vanzatoarea, doarece are un cuculet mic si trebuiesc prezrevative cu 2-3 numere mai mici.
Prezrevativul de masura corecta trebuie sa intre foarte greu pe penisul in erectie, si sa stea perfect intins, fara sa faca cute si pliuri, ca sa nu alunece de pe penis in timpul sexului, ori sa se rasuceasca, intinzandu-se la maxim si rupandu-se.
Ba poti, pacat ca nu te-a avortat...
In ce priveste data ciclului menstrual, de unde stii ca trebuia sa vina pe 31?
Pe alt topic spuneai asa:
"în 24 Octombrie 2021 | Andreea202 explică:
Menstruația trebuia sa apară pe 23 dar încă nu a venit..."
Deci, cum estimezi tu cand iti vine ciclul menstrual, daca tot spui ca trebuia sa-ti vina pe 23 apoi in mesajul de azi ai spus de 31?
Am o aplicatie unde imi notez si imi arata cand ar trebuie sa apara dar ciclul meu este unul neregulat odata vine mai devreme o data intarzie
Exact cum am banuit, tu ai ciclul de TIP NEREGULAT si nu poti tine nici o aplicatie, niciodata, fiindca ciclul de tip neregulat NU va veni niciodata regulat.
Aplicatia aceea este inutila si nu poate fii folosita de fetele si femeile care au ciclul NEREGULAT.
Aplicatiile acelea sunt NUMAI pentru femeile care au ciclul de tip REGULAT, adica care le vine ciclul FIX la acelasi numar de zile luna de luna (iar tu nu intri in categoria asta).
Din acest moment iti spun asta: sexul va trebuii sa fie intotdaeuna facut cu PREZERVATIV fiindca tu nu vei stii niciodata cand esti la ovulatie, cand ai perioada fertila si nici cand vine urmatorul ciclu, deci protejeaza-te intotdaeuna dar cu un prezrevativ de masura corecta, fara sa mai riscati cu prezrevative mari, care cad in vagin si te pot lasa gravida.
Ok am înțeles, si stiu ca am un ciclu neregulat adică ori vine mai devreme ori mai târziu însă sunt o fire super panicoasa si cum întârzie încep sa ma panichez chiar dacă nu este cazul si țin sa cred ca de la aceasta panica si stres întârzie si menstruația
Invata sa nu mai accepti sex fara prezervativ si atunci nu vei mai avea stres si nici nu vei mai intra in panica, fiindca riscul este foarte mare si atunci cand nu te astepti atunci te trezesti gravdia, maia les ca la cele cu ciclul neregulat, ovulatia se poate produce oricand, in orice zi a lunii, ca sa nu mai spun ca nu se poate stii nici perioada fertila, tot din cauza ca nu se cunoaste data precisa a ovulatiei.
Deci: vrei sex fara stres, panica si risc de sarcina?
Folositi absolut intotdeauna PREZERVATIVUL!
Sau nu o face pana la casatorie!
Avem un mic stalker aici
Nu esti gravida pentru că nu erai in perioada fertila. Menstruatia va veni. Doar intarzie.