| Andreea202 a întrebat:

Știe cineva de ce cand ma gandesc la ceva sau am o teamă mare de exemplu faptul că poate sunt însărcinată desi nu mi-am început viata sexuală vaginala am facut doar anal când ma gandesc ma iau palpitatiile, tremuratul si stari de voma. Fac atacuri de panica?

15 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Esti panicată fricoasă speriată, nicidecum insarcinata, tu singură i ti faci rau ca alimentezi gînduri de teama si panică, stai linistită bea un ceai de tei sa te calmezi si culca te, ce varsta ai? Si numai face sex anal, este scîrbos si o sa ramîi cu sechele largesti sfincterul anal si nu vei mai putea oprii defecatia vei face pe tine ca acei muschi se slabesc de la sexul anal, fundul este creat pentru a te caca atit, nu pentru a face sex, vaginul este pentru sex.

| Andreea202 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Asta cred si eu ca totul este in capul meu si ca toate aceste stări sunt doar din capul meu pe care le trimit organismului. Si incerc sa ma calmez. Sau poate dacă vars putin imi revin mai bine?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Andreea202):

Nu te forța sa vomiti daca nu simti nevoia, ca daca i ti provoci voma dereglezi bila si pancreasul si nu te mai opresti din vomitat, linisteste te, poate ai mincat ceva care ti a provocat rau si stare de vomă, ia un triferment si baga te in pat pune o muzică si incearca sa dormi, ce varsta ai? Multumesc, Sanatate multa.

| Crisk a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Fii serios, multi in ziua de azi fac și sec anal și oral și vaginal.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Crisk):

Este prostia si păcatul lor

| Crisk a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Alții se simt bine. Pot ejecua cu sex natural (fara prezervativ) și nu se întâmplă nimic. Adică nu poți să pui sexul natur cu prezervativ

Am mâncat niste pizza si niste pomelo si probabil si din cauza asta. Dacă beau un ceai de tei este bun?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Andreea202):

Da

Multumesc mult pentru toate răspunsurile chiar mi-au fost de ajutor si m-am linistit

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună cum te mai simti?

| Violleta2022 a răspuns:

Poate ai luat o boala cu transmitere sexuala, ca si acelea se transmit prins ex oral si anal.

| Crisk a răspuns:

Nu ai cum sa rămâi însărcinată anal. E imposibil.

| Crisk a răspuns:

Și dacă îți începi viața sexuală vaginala, sunt pastile care chiar te protejezeaza.

| Andreea202 explică (pentru Crisk):

Stiu dar încă imi e frica. Si nu stiu de la ce stările astea de voma. Chair intru in gânduri si panica

| Crisk a răspuns (pentru Andreea202):

Poate că tii frica sau poate că sexul anal nu e chiar o plăcere pentru tine.