| stefanstefi a întrebat:

Hei TPU uite am o problema ieri vorbeam cu iubita mea era totu bine imi spunea ca ma iubeste tot si dintr-o data nu a mai vorbit cu mine nu imi mai raspundea mesajelor nimic nici pe messenger nu mai vorbea cu mine ..si am vazut ca avea poza la av cu altcineva ..va rog ajutati-ma ce sa fac?

7 răspunsuri:
| Lexy ♥ a răspuns:

Nu o mai cauta, daca are ceva sa iti spuna sa te caute, oricum daca vede ca nu o mai cauti sigur o sa te caute ea desi acum face pe inteligenta.stai linistit ca se intoarce roata. Cand iti spunea ca te iubeste ori mintea, ori erea nehotarata sau poate nu o mai lasa ai ei cine stie, oricum omul se razandeste de la ora la alta asa ca obisnuieste-te cu oameni din astia, si daca ar fi sa te impaci cu ea alta data poate i se pune iar pata si te lasa singur.

| neutrino a răspuns:

Iubitei tale i-a trecut iubirea fata de tine si si-a indreptat-o spre altcineva. Asa cum este si normal la varsta voastra, o relatie are si un sfarsit.

| stefanstefi explică (pentru neutrino):

Da dar nu pot sa inteleg adica imi spunea ca ma iubeste si ca sunt ingerasul iei si tot... si se schimba de la o zi la alta.sad

| fuzzer a răspuns:

Vorbeste cu ea!

Asta-i singura solutie, de preferat pe plan real, nu pe messenger sau pe facebook. Ii prezinti situatia ii ceri explicatii si de-acolo alegerea ta, fie ramai cu ea, fie o parasesti.

| stefanstefi explică (pentru fuzzer):

Si daca ea nu mai vrea sa vorbeasca cu mine? ..eu zic ca ar trebui sa o uit nu meritaoh go on

| AlecsaandrraStyles a răspuns:

Cea mai buna solutie ar fi sa vorbesti cu ea.

| stefanstefi explică (pentru AlecsaandrraStyles):

Pai nu mai vorbeste cu mine...