anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

:*
Un baiat mai mare cam cu 10 ani ca mine thinking ma cam baga in seama se uita frumos la mine imi zambeste imi face cu ochiul imi cere parerile in legatura cu ceva,vine si sta pe langa mine, ma saluta..Ma cunoaste de mult timp, dar acum parca s-a apropiat de minethinking E frumos rau de tot si imi cam place si mie de el:d

Oare lui ii place? ce ar trebui sa fac? Sunt cam timida de felul meu si nu stiu cum sa procedez in asemenea cazuri:d.
Multumesc

Răspuns Câştigător
| MissDyDee a răspuns:

Eu nu te critic nu nimic dar zic sa te gandesti bine la ce vrei sa faci pe viitor si cu cine te angajezi in relatii..sunt constienta ca s-au schimbat timpurile generatiile de copii de acum numai sunt cum eram eu de exemplu..la 15 ani inca visam la fat frumos din lacrima si asteptam barbatu' potrivit sa ma duca la altarlaughing..cam asa statea treaba la mine..nici prin cap nu-mi trecea de relatii si d.astea..eram ocupata cu prietenele cu alte chestii d.astea...acum copii isi fac prieteni din burta mameilaughing...atata iti zic..ai grija.te pup:*

36 răspunsuri:
| Marijuana a răspuns:

El cu 10 ani mai mare, dar tu cati ani ai? happy

| Roberta00 a răspuns (pentru Marijuana):

15:d

| Azµre a răspuns (pentru Roberta00):

Si pana la urma nu inteleg ai 15 ok atunci el 25 totusi nu crezi ca el vede la tine doar sex daca arati bine? ai impresia ca un barbat la 25 de ani sta sa se uite la fete de 15 ani? serios?

| Marijuana a răspuns (pentru Roberta00):

Si el 25 :O. Uite iti dau un sfat prietenesc, cauta-ti unul de seama ta sau mai mare cu un an, doi si lasa-l p-asta. La 25 de ani, crezi ca daca ar fi prin absurd sa fiti impreuna te ia sa se uite la tine sau sa te puna-n vitrina? Eu nu prea cred...

| Roberta00 a răspuns (pentru Azµre):

Daca o sa vada sex nu o sa ii dauoh go on.Totusi poate sa fie si fat frumos ca tot nu o sa o fac cu el.

Ok incearc-o pe pielea ta... la urma urmei tu suferi daca te indragostesti aiurea de el si va trebui sa ii dai papucii. eu ti-am zis

| Jigsaw a răspuns:

Câţi ani ai, 12?

| ĔℓѕιιDăăSmileee a răspuns:

Păi nu contează vârsta dacă la asta te refereai la " mai mare cam cu 10 ani ca mine "
Eu oricum cred că te place, dacă ţi-a făcut atâtea semnesmug.Mai ales dacă vă cunoaşteţi de mult timp.big grin
Dacă ţie îţi place de el e okei. Dar dacă până la urmă el nu te place, să nu te superi sunt sigură că mai sunt atâţia băieţi care te aşteaptă la coadă. Oricum mai ai timp pentru băieţi eşti tânără ai toată viaţa înainte. Eu zic să -l inviţi undeva, cândva ..La un suc, undeva în parc sau aşa.

| MissDyDee a răspuns (pentru ĔℓѕιιDăăSmileee):

De curiozitate.tu cati ani ai?happy

Si ti se pare normal ce ai zis mai sus? tu la 14 ani ai umbla cu unu de 24? bun bun d.aia numai sunt copiii virgini de la 10 ani ca umbla cu amarati d.astia. Fa tu ce tocmai ai zis si o sa0ti mearga bine in viata..pana la 18 ani faci si copiihappy

| ĔℓѕιιDăăSmileee a răspuns (pentru MissDyDee):

Dar nu contează vârsta! Contează să iubeşti cu adevărat.Ce e în neregulă cu asta?tongue. Dacă te iubeşte şi tu îl iubeşti te-ai despărţii de el doar pentru că există o diferenţă de vârstă? Asta ar însemna nepăsare!

El la 24 de ani sa te iubeasca pe tine de 14 care abia stii ce e aia viata? ..n.ai sa vezi...el de 24 sa vrea sa te **** pe tine de 14 pentru ca esti mica si proasta da asta ai sa vezi!

| Azµre a răspuns:

Acu am vazut din intrebarile tale mai vechi tu ai 14 ani deci el are 24 de-o seama cu mine wow laughing si se da la tine? pai saracu n-are femeie acasa?

Am 15:p.Si nu nu arelaughing

| MissDyDee a răspuns:

Oare cand o sa va maturizati si o sa intelegeti ca nu conteaza cat de frumos e un barbat ci felul in care te trateaza? poate sa fie frumos de pica si sa fie o javra ordinara si totusi sa se poarte frumos cu tine ca sa obtina ceea ce vrea.te-ai gandit ca daca a umblat si cu d-astea mai mari si ele nu i-au dat ceea ce el vrea s-a reprofilat omu la d-astea ca tine usor de dus de nas? ...deschide ochii bine inainte de a accepta orice de la elhappyparerea mea!

| Roberta00 a răspuns (pentru MissDyDee):

Nu e mitocan sau cocalar din astea e un om la locul lui, nu se da in spectacol e cumintehappy.

| MissDyDee a răspuns (pentru Roberta00):

Nu am zis nimic de cocalari dar daca tu tii sa precizezi e ok... nu stiu eu zic ca aparentele inseala de foooarte multe ori.zic din experienta proprie..sunt patita crede-ma...asa ca..mai analizeaza situatia inainte de a lua orice decizie. pune in cantar si faptul ca e diferenta de 10 ani totusi intre voi..si hai sa zicem daca tu aveai 20 si el 30 parca nu suna asa aberant ca acum cand tu ai 15 si el 25. e cam deplasat.tu esti mica el e trecut prin ale vietii.o relatie de genu' asta nu se termina prea bine

Cam asa e.sad

O sa am:*.Si o sa vad daca e asa cum il cred eu.Dar oricum nu o sa ma las fraierita de el.

Bravo ii dai lu gagicamea funda barem da-mi si mie un vot laughing o evaluare ceva

Nu stiam ca e gagica-talaughingVa dau ca meritati:*:*. Multumesc.

Multu' Multu' lasa-l sa fiarba ca de cand imi fura voturile de sub nasdevil..sa vada si el cum elaughing)..glumesc...ma bucur daca te-am putut ajutahappy:*

Glumeam. te-am pupat ai grija ce faci

:*.

Gluma neglumalaughingti-am dat vot.O sa amwinking

Eu nu te critic nu nimic dar zic sa te gandesti bine la ce vrei sa faci pe viitor si cu cine te angajezi in relatii..sunt constienta ca s-au schimbat timpurile generatiile de copii de acum numai sunt cum eram eu de exemplu..la 15 ani inca visam la fat frumos din lacrima si asteptam barbatu' potrivit sa ma duca la altarlaughing..cam asa statea treaba la mine..nici prin cap nu-mi trecea de relatii si d.astea..eram ocupata cu prietenele cu alte chestii d.astea...acum copii isi fac prieteni din burta mameilaughing...atata iti zic..ai grija.te pup:*

| MissDyDee a răspuns:

Incearca sa para si el mare cocosel pe langa fetelaughing...incearca sa impresioneze. poate ca e bine poate ca ii place de tine..vezi in continuare ce va mai fACE si abia apoi poti trage o concluziehappy..bafta:*

Hihi:*Multumesc! O sa iti mai zic daca mai e ceva:*.

| MakoMory a răspuns:

Mie mi se pare un pic cam mare dar daca tie iti place... poti pur si simplu sa ii raspunzi la gesturile lui dar nu uita :ai grija pentru ca poate sa se foloseasca de tine si sa te fraiereasca happy

| Roberta00 a răspuns (pentru MakoMory):

M-am gandit si eu la chestia cu fraieritulsad.Si sper sa nu fie asa:*Multumesc de raspuns

| DaF a răspuns (pentru Roberta00):

Cu placere happy

Poate nu e fraier deloc laughing poate tu arati bine si vrea ceva de la tine te-ai gandit? face asa sa te ademeneasca... nu stiu parerea mea laughing acu depinde de tine... cati ani ai tu? daca el e cu 10 ani mai mare ca tine?

| MakoMory a răspuns (pentru Roberta00):

Mi-a facut placere sa te ajuthappy

| Eusicamatat a răspuns (pentru Azµre):

Cf?

| DaF a răspuns:

Fatuca esti prea micawinking daca zici ca este cu 10 ani mai mare :O :-J sa mor daca ii suport pe pedofilii astia care se dau la fete mai mici :-J. Si tie ce-ti trebuie de la el sunt baieti de o seama cu tine care poate te plachee hee

| Roberta00 a răspuns (pentru DaF):

Nu e pedofiltongue.ca a stat si cu din astea mai marilaughing. oricum mersi de raspuns:*