Eu nu te critic nu nimic dar zic sa te gandesti bine la ce vrei sa faci pe viitor si cu cine te angajezi in relatii..sunt constienta ca s-au schimbat timpurile generatiile de copii de acum numai sunt cum eram eu de exemplu..la 15 ani inca visam la fat frumos din lacrima si asteptam barbatu' potrivit sa ma duca la altar..cam asa statea treaba la mine..nici prin cap nu-mi trecea de relatii si d.astea..eram ocupata cu prietenele cu alte chestii d.astea...acum copii isi fac prieteni din burta mamei...atata iti zic..ai grija.te pup:*
Păi nu contează vârsta dacă la asta te refereai la " mai mare cam cu 10 ani ca mine "
Eu oricum cred că te place, dacă ţi-a făcut atâtea semne.Mai ales dacă vă cunoaşteţi de mult timp.
Dacă ţie îţi place de el e okei. Dar dacă până la urmă el nu te place, să nu te superi sunt sigură că mai sunt atâţia băieţi care te aşteaptă la coadă. Oricum mai ai timp pentru băieţi eşti tânără ai toată viaţa înainte. Eu zic să -l inviţi undeva, cândva ..La un suc, undeva în parc sau aşa.
De curiozitate.tu cati ani ai?
14
Si ti se pare normal ce ai zis mai sus? tu la 14 ani ai umbla cu unu de 24? bun bun d.aia numai sunt copiii virgini de la 10 ani ca umbla cu amarati d.astia. Fa tu ce tocmai ai zis si o sa0ti mearga bine in viata..pana la 18 ani faci si copii
Dar nu contează vârsta! Contează să iubeşti cu adevărat.Ce e în neregulă cu asta?. Dacă te iubeşte şi tu îl iubeşti te-ai despărţii de el doar pentru că există o diferenţă de vârstă? Asta ar însemna nepăsare!
El la 24 de ani sa te iubeasca pe tine de 14 care abia stii ce e aia viata? ..n.ai sa vezi...el de 24 sa vrea sa te **** pe tine de 14 pentru ca esti mica si proasta da asta ai sa vezi!
Acu am vazut din intrebarile tale mai vechi tu ai 14 ani deci el are 24 de-o seama cu mine wow si se da la tine? pai saracu n-are femeie acasa?
Oare cand o sa va maturizati si o sa intelegeti ca nu conteaza cat de frumos e un barbat ci felul in care te trateaza? poate sa fie frumos de pica si sa fie o javra ordinara si totusi sa se poarte frumos cu tine ca sa obtina ceea ce vrea.te-ai gandit ca daca a umblat si cu d-astea mai mari si ele nu i-au dat ceea ce el vrea s-a reprofilat omu la d-astea ca tine usor de dus de nas? ...deschide ochii bine inainte de a accepta orice de la elparerea mea!
Nu am zis nimic de cocalari dar daca tu tii sa precizezi e ok... nu stiu eu zic ca aparentele inseala de foooarte multe ori.zic din experienta proprie..sunt patita crede-ma...asa ca..mai analizeaza situatia inainte de a lua orice decizie. pune in cantar si faptul ca e diferenta de 10 ani totusi intre voi..si hai sa zicem daca tu aveai 20 si el 30 parca nu suna asa aberant ca acum cand tu ai 15 si el 25. e cam deplasat.tu esti mica el e trecut prin ale vietii.o relatie de genu' asta nu se termina prea bine
Eu nu te critic nu nimic dar zic sa te gandesti bine la ce vrei sa faci pe viitor si cu cine te angajezi in relatii..sunt constienta ca s-au schimbat timpurile generatiile de copii de acum numai sunt cum eram eu de exemplu..la 15 ani inca visam la fat frumos din lacrima si asteptam barbatu' potrivit sa ma duca la altar..cam asa statea treaba la mine..nici prin cap nu-mi trecea de relatii si d.astea..eram ocupata cu prietenele cu alte chestii d.astea...acum copii isi fac prieteni din burta mamei...atata iti zic..ai grija.te pup:*
Incearca sa para si el mare cocosel pe langa fete...incearca sa impresioneze. poate ca e bine poate ca ii place de tine..vezi in continuare ce va mai fACE si abia apoi poti trage o concluzie..bafta:*
Mie mi se pare un pic cam mare dar daca tie iti place... poti pur si simplu sa ii raspunzi la gesturile lui dar nu uita :ai grija pentru ca poate sa se foloseasca de tine si sa te fraiereasca
Fatuca esti prea mica daca zici ca este cu 10 ani mai mare :O :-J sa mor daca ii suport pe pedofilii astia care se dau la fete mai mici :-J. Si tie ce-ti trebuie de la el sunt baieti de o seama cu tine care poate te plac