Eu nu te critic nu nimic dar zic sa te gandesti bine la ce vrei sa faci pe viitor si cu cine te angajezi in relatii..sunt constienta ca s-au schimbat timpurile generatiile de copii de acum numai sunt cum eram eu de exemplu..la 15 ani inca visam la fat frumos din lacrima si asteptam barbatu' potrivit sa ma duca la altar..cam asa statea treaba la mine..nici prin cap nu-mi trecea de relatii si d.astea..eram ocupata cu prietenele cu alte chestii d.astea...acum copii isi fac prieteni din burta mamei...atata iti zic..ai grija.te pup:*
Si ti se pare normal ce ai zis mai sus? tu la 14 ani ai umbla cu unu de 24? bun bun d.aia numai sunt copiii virgini de la 10 ani ca umbla cu amarati d.astia. Fa tu ce tocmai ai zis si o sa0ti mearga bine in viata..pana la 18 ani faci si copii
Dar nu contează vârsta! Contează să iubeşti cu adevărat.Ce e în neregulă cu asta?. Dacă te iubeşte şi tu îl iubeşti te-ai despărţii de el doar pentru că există o diferenţă de vârstă? Asta ar însemna nepăsare!
El la 24 de ani sa te iubeasca pe tine de 14 care abia stii ce e aia viata? ..n.ai sa vezi...el de 24 sa vrea sa te **** pe tine de 14 pentru ca esti mica si proasta da asta ai sa vezi!
Incearca sa para si el mare cocosel pe langa fete...incearca sa impresioneze. poate ca e bine poate ca ii place de tine..vezi in continuare ce va mai fACE si abia apoi poti trage o concluzie..bafta:*