Buna.Eu te sfatuiesc sa iti vezi de treaba ta.Pe langa forme rotunde, anticonceptionalele iti dau si multe altele pe care nu le vrei.Din moment ce deja ai probleme cu glanda tiroida, care tine de sistemul endocrin, adica de buna functionare a hormonilor, crezi ca e intelept sa iei anticonceptionale doar ca pentru ca acum se poarta the Kardashians? Gandeste-te bine.
Nu doar genetica are un rol aici ci si alimentatia si alte cele. Inainte nu se concepea ca pubertatea sa inceapa la fetite de 8-9 ani.Acum se intampla, tocmai si din cauza hormonilor cu care este indopata majoritatea carnii de pe piata, a conservantilor si altor ingrediente din mancarea procesata de peste tot din magazine si asa mai departe.
Uita-te la femeile din familia ta si vei gasi raspunsul.Eu am fost in situatia ta si am ajuns foarte bine, sanatoasa, cu o relatie stabila, ba chiar primesc complimente ca arat de 18-20 desi ma apropii de 30. Fix la fel a fost si mama mea, matusa, verisoara.Situatia ta e normala, deci nu te mai complexa inutil.
"Sau cum se zice ca după sex cresc sânii, curul. Eu nimic, la fel fără schimbări de la 15 ani."
Lectii babesti. Sexul nu produce modificari ale dimensiunilor corporale.
Afectiunile glandei tiroide pot fi cu siguranta un factor aici. E important sa mergi regulat la medic pentru a tine totul sub control. Nu sunt rare cazurile in care hipotiroidismul da in hipertiroidism si invers deci asa cum esti foarte slaba acum, poti ajunge foarte grasa daca afectiunea glandei tiroida nu este tinuta sub control. Stiu un caz concret, o colega de munca care era extrem de slaba pana la 28-29 de ani si apoi s-a ingrasat foarte foarte mult.
Concluzia ar fi sa mergi regulat la medic si sa nu-ti mai doresti sa te ingrasi, e posibil sa iti fie foarte dor la un moment dat de corpul pe care il ai acum.
Buna!
Nu vreau sa ma îngraș am deja burtica chiar dacă am 57kg. Asta e din genetica noastră, mereu solduri si burtica dar o talie frumoasa sa zic. Numai ca dimensiunea sânilor poate, dacă puteau fi mai mari. Sunt potriviți oricum adică nu am avut vreodată ca partenerul sa mi zica ceva sa ma complexeze, ba chiar sunt lăudata de partenerul meu. Asta este strict personal, o dorința ascunsa. Vis a vis de afecțiune, am hipotiroidism cu tendința de îngrășare de asta sunt subcontrol de 8-9 ani. Controalele sunt la ordinea zilei mai ales medicamentele.
„Undeva când eram mai mică, mi-a zis cineva la un moment dat ca dacă fetele își încep viața sexuală pe la vârstele mici, li se oprește dezvoltarea si ca e indicat după pubertate ca atunci ești dezvoltat complet. Dar in același timp ca li se mai măresc sânii, devin poate mai voluptoase, in fine."
Numai mituri, inepții și bazaconii.
Creșterea este strict hormonală și genetică. Atât. Restul sunt tâmpenii izvorâte din lipsa de educație.
Aa., dacă de mică ai fi cărat chestii și ai fi fost supuse la munci grele, atunci da, exista șansa să-ți fie influențată creșterea, dar asta doar pentru că vertebrele coloanei vertebrale s-ar fi tasat sau oasele s-ar fi deformat.
Citește mai multă anatomie umană, respectiv cărți de educație sexuală, precum Biblia Vaginului.
Trăiește-ți viața liberă și responsabilă"