| SpeșălGirl a întrebat:

Va rog ajutati-ma! Acum 2 ani trebuia sa fiu impreuna cu un baiat, dar pana la urma nu s-a mai intamplat.Acum trei zile mi-a dat cerere pe facebook, i-am dat vreo 2-3 like-uri si la fel a facut si el.L-am bagat in seama alaltaieri si ieri,am mai vorbit,ne-am cunoscut mai bine.Mie a inceput sa imi placa de el, insa nu am simtit ca l-am atras, adica mi s-a parut ca a fost o conversatie normala si ca nu a fost nicio "scanteie" ca sa zic asalaughing.Am doua intrebari.
1. Aveti ideee ce as putea sa ii zic/cum sa ma comport ca sa il atrag?
2. Daca vreau sa il chem prin oras, cum sa i-o zic?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ca sa-l chemi in oras procedezi asa: ii zice ca iesi in oras nu niste prieteni si il intrebi daca ar vrea sa vina si el, asa ca iesire de grup. Pe urma, faci tu ce faci ca aia sa nu vina, si ....booom...esti numai tu cu el! Apoi incerci sa il provoci cumva si vezi daca el iti raspunde.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

*cu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai discuta cu el, poate se leaga ceva. happy

| Andreeas_Andreeas_1997 a răspuns:

Sa nu iei in considerare primul raspuns.eu am fost invitat de o fata in oras si mi s.a parut penibil gestul laughing mai bine fa.l sa te doreasca si te va invita el pe tine in oras happy

| Dracoola a răspuns:

Discuta cu el pe facebook, daca este interesat iti va raspunde, apoi lucrurile vor evolua, daca este interesat, bineinteles.