| Deniix260 a întrebat:

Va rog ajutati-ma cu cateva sfaturi.De la banchet imi place ft mult de un baiat.Si el termina a8a doar in clasa diferita.Ne intelegem bine adica ne salutam etc dar nu avem o relatie ft stransa.Imi puteti da ceva sfaturi sau idei cam ce am putea vorbi chiar si pe mess sau cum sa ma apropii de el? subiecte de discutii precizez ca ii place fotbalul happy multumesc:* desigur fundahappy

Răspuns Câştigător
| mihaibr11 a răspuns:

Salut! Ii place fotbalul, asta nu inseamna acum sa te apuci sa-i insiri tactici si nume de echipe sau faze de genu "a dat messi un gol...ce sa mai, s-a terminat cu fotbalul". Cauta alte subiecte comune, incearca sa-i dai de inteles ca esti interesata, invita-l la o plimbare cu role, biciclete, sau oriunde si ai grija sa poti vb cu el deschis. Pana la urma nu ai nimic de pierdut. Cam asta e parerea mea. Succes

2 răspunsuri:
| Florentin_6875 a răspuns:

Of of of! Numai pe internet stiti sa socializati? Iti spun nu este bun la o discutii daca vrei sa te apropii de el va trebui sa gasesti un subiect de discutie pe moment privindul in ochi si va observa ca il placi si poate si el. Inca odata nu vorbi pe mess!

| VincentVlnt a răspuns:

Uite cum procedez eu cu fetele ( nu stiu daca merge asta si la baieti ) : incerc sa le fac sa s creada foarte importante, le fac sa s simta bine in preajma mea, glumesc, le tachinez ( in limita bunului simt ), sper ca te-am ajutat happy mult noroc