NU! in primul rand te-a inselat de 2 ori sa zicem...s-a despratit de tine si dupa s-a combinat din nou cu aia.E si in plus daca tinea la tine nu se recombina cu aia.E calar ca nu poate sa scape de aia.Si acum se poarta cu tine frumos cu scopul de a te recastiga.Dar daca s-a intors la aia de 2 ori, sa nu te mire daca o face si a 3-a oara. Daca era desteot nu se aventura din prima cu aia.Adica ce? daca un baiat ar fi sarit pe tine tu te-ai fi combinat cu el? nu! pentru ca tu ai fi tinut la persoana iubita si ai stii sa o respecti.Renunta la el si gaseste persoane de incredere care nu se aventureaza cu orice fata care ii pica in brate.
Dai o sansa. Sincerimi e mila de el. Eu cred ca refuzandu-l prima data i-ai dat o lectie. Ultima sansa >>
Depinde de persoana. chiar conteaza cateodata si certurile. uneori apropie perosanele mai mult. si devin mai intelegatoare. bineinteles sub limita bunului simt
Pentru unbaiatspecial : auzi?! dc nu iti pot vizualiza profilul?) zii ce hack folosesti ca vreau si eu )
Offtopic: angela. nu folosesc absolut nimic eu vad ca functioneaza totul