| eumy a întrebat:

va rog mult sa-mi raspuneti la intrebare sunt disperata dau fundita cum sa-l fac pe baiatul pe care il plac dar nu stie ca-mi place de el si si lui ii place dee mine cum sa-l fac sa ma placa mai mult? m-a intrebat odata daca imi place de el dar mi-a fost rusine si am spus nu ma iubeste mult si el pe mine dar problema e ca suntem prea mici va rog mult cat mai multe raspunsuri dau fundita! va rog ajutati-ma cat mai repede funda!

Răspuns Câştigător
| A4DrIAn a răspuns:

Te ajut ieu si apropo buna...
1.Deschideti o relatie nu conteaza varsta ieu am avut prietena din clasa 1. laughing
2.Fi si tu mai sexy alintal putin daca se poate chiar cand te intalesti cu iel spune-i o replica cum ar fi (no dau un exemplu)
Buna iubitule ce faci?
3. Fi in pas cu moda dar nici prea adica unele fete le mai vezi cu buricul gol sau nu stiu pantaloni foarte scurti nu exagera prea tare ca poate lesina
4.Incearca sa faci in asa fel incat sa fi cea mai tare gagica pentru iel adica sa le faci ciuda si altor baieti ca iel te are pe tine.
Sper ca te-am ajutat. Funda te rog mult de tothappy

2 răspunsuri:
| alexuta4you a răspuns:

Ce inseamna mici? Cat de mici? Se spune ca dragostea nu are varsta vorbeste cu el spune-i sentimentele tate alceva ce poti sa faci?

| A4DrIAn a răspuns:

Multumesc pentru fundita pup din partea mea :*