Esti impreuna cu el? Daca nu, cum naiba sa-i spui asa aiurea ca il iubesti? O sa se sperie si o sa se mute din galaxie. Daca crezi ca e de treaba baiatul, da, spune-i. Daca e un nesimtit ca majoritate, nu-i spune. Te va lua de fraiera, iti poate spune ca si el te place si sa-i pici in plasa si apoi sa vii aici din nou si sa ne povesteti ca ai facut-o cu un imbecil.
De ce trebuie sa i-o spui tu? Daca el nu spune nimic, de ce s-o faci tu?
Ma daca e cretin si rade poti din start sa-l trimiti la origini si sa pleci! Nu merita! Eu unu as fi chiar impresionat sa vina o fata si sa spuna asta! Dar eu sunt eu si el e el! Caractere diferite si tocmai de aia nu Poate nimeni sa-ti spuna cum o sa reactioneze el.Dar tu fa asta si vezi ce iese.Merge e bine! Nu merge iar e bine! Treci mai departe la unul care te vrea.
Cel mai bine e sa i-o zici din inima. Un TE IUBESC calduros e cel mai bun. Nu are de ce sa rada. Daca te iubeste simte ceea ce ii spui. Nu te complica
Depinde in ce relatie esti cu respectivul/ Daca sunteti iubiti poti sa-i spui direct, daca sunteti amici, ar trebui sa vezi ce sentimente are fata de tine/Oricum ar trebui sa-i zici, si sa fii impacata ca i-ai zis/ Daca nu-i zici s-ar putea sa iti para rau mai incolo
Sincer. daca eu as spune unei fete ca o iubesc...nu as face-o razand... daca ii spui : "uite, trebuie sa-ti spun ceva, dar sa nu o iei in gluma, e ceva serios ceea ce vreau sa-ti spun".dar sa spui asta cu o fata ( am scris asa ca sa nu se inteleaga "fata" (femeie)) serioasa, ca tu daca i-o spui razand sau cel putin zambind el o va lua drept o gluma Succes!
Incearca sa petreci mai mult timp cu el si daca te pkace iti va spune el. . funda?
ladyMillion întreabă:
anonim_4396 întreabă: