| MeGustaaaaa a întrebat:

Hei TPU...sad
Va rog sa cititi, si rog seriozitate!
E un baiat la scoala.E super dragut, daaar e mai mic decat mine cu un an.Nu va zic in ce clasa sunt ca o sa ziceti "esti prea mica...", mai mare de a 7`a nus..In fine.Baiatu` asta mi-a zis ca i`a placut de mine, acum i place de cea mai buna prietena a mea.Ei nu i place de el, mie da, dar lui nu stiu daca i mai place sau nu de mine.Azi tot o lua in brate si ea il ignora, zicea sa o lase in pace.M`am suparat si a venit si ma imbratisat.Ieri m-a pupat si pe obraz de doua ori.Stiti, zici ca nimeni nu`i perfect pana te indrgostesti..Deci, concluzie, ce sa fac? Sa il intreb daca ma place si sa fie cu mine, saaau nu stiu..Sa`mi spuneti voi!
P.s-Cand iubesti cu adevarat inaltimea, anii, kilogramele, toate astea sunt doar niste numere.

Răspuns Câştigător
| Frumusika3 a răspuns:

Deci...1 esti nebuna? E MORT DUPA TINE! 2. Sari pe el pana nu ti-l ia alta! si 3 BAFTA SI TE SALUT! P.S DAI bice ca te place!

3 răspunsuri:
| Disstrict a răspuns:

Ps: ce ii intre tine si el nu ii iubire ii o atractie fratilor chiar toti credeti ca pac iti place de un baiat/fata ii iubire ii o atractie. In legatura cu problema ta (sigur ai intre 12-14 ani) vb cu el fratilor ii o rusine sa ii zici in fata "Ba fraiere te plac"? Si discuta si tu mai matur (de parca ar fi posibil) si rezolvati singura problemele nu posta aici un subiect taboo -.- degeaba iti zicem noi ce sa faci daca tu stai lemn in fata lui!

| Razerman a răspuns:

PS-ul ala m-a facut sa rad. Ce copilarii...

| DeaEea a răspuns:

Mai bine vorbesti cu el si il rogi sa nu te mai faca sa suferi.